Kartu su Gintautu Broku jie kviečia gerbėjus į įspūdingus šou, kuriuose bus paminėtas solidus grupės „Dinamika“ jubiliejus – pirmą kartą jiedu ant scenos žengė prieš 3 dešimtmečius.

Pažįstamoms dainoms – modernus skambesys

„Padovanok man“, „Ačiū Tau“, „Meilės lietus“, „Palinkėk man gero vėjo“, – šias dainas grupei užkariavus pop muzikos pasaulį garsiai dainavo visa Lietuva, rašoma pranešime spaudai. Jas lengvai ne vienas paniūniuoti galėtų ir šiandien. Tačiau gerbėjams grupė ruošia staigmeną – gerai pažįstami hitai koncertuose suskambės naujai.

Aranžuotes kūrė Lietuvoje gerai žinomi muzikantai ir prodiuseriai Kasparas Meginis bei Edgaras Žaltauskas. Jie prisidėjo ir prie vieno ryškiausių pastarųjų metų lietuviškos muzikos hitų – Vaido Baumilos „Kunigundos“.

„Atrodo, kad gyvename sapne. Su Kasparu jaučiamės dėkingi, nes gavome nuostabią galimybę tapti legendos dalimi. Ar buvo baisu? Nespėjome apie tai pagalvoti. Darbo buvo daug, svarbiausias tikslas – nesugadinti to, kas jau yra puiku ir klausytojų mylima. Nekantraujame, kol tūkstančiai arenose visa tai išgirs“, - įspūdžiais dalijosi E. Žaltauskas.

Be gyvos garso grupės pasirodymams ruošiama ir įspūdinga scena bei originalūs šviesų ir vaizdo sprendimai. Pasak grupės narių, norisi sukurti tokį šou, kuris taptų ne tik nepamirštamu reginiu, bet ir taptų Lietuvos muzikos istorijos dalimi.

Kostiumams – šimtai valandų

Tiek I. Jurgelevičiūtės, tiek G. Broko įvaizdžiu ture rūpinasi profesionali komanda – kostiumų dizainą kūrė Kamilė Bukauskaitė, stilistė, prekinio ženklo „The Pose Brand“ įkūrėja, iki smulkmenų aprangą tobulino aukštosios mados meistrė Viktorija Fic.

„Irma – ryški, neeilinė asmenybė, jos užgožti neįmanoma, todėl norėjosi, kad įvaizdis papildytų ir dainininkės charakterį, ir scenoje atliekamus kūrinius“, – sako K. Bukauskaitė.

Pasak jos, nuo pat grupės įsikūrimo, I. Jurgelevičiūtė garsėjo kaip itin stilinga, dažnai ir naujas madas diktuojanti moteris, todėl dirbti kartu buvo malonus procesas.

„Suknelės tikrai bus įspūdingos. Karoliukus šimtus valandų didelė komanda siuvinėjo rankomis. Svarbus buvo kiekvienas pasirinktas audinys ir spalva ir drąsiai galiu pasakyti – pažiūrėti bus į ką. Už tai galime dėkoti aukščiausio lygio profesionalams. Tai – visos komandos bendros kūrybos rezultatas“, – atskleidžia K. Bukauskaitė.

Koncertų grafikas:

2024 02 14 / Panevėžys / Kalnapilio arena
2024 02 15 / Šiaulių arena
2024 02 23 / Vilnius / Avia Solutions Group arena
2024 03 01 / Klaipėda / Švyturio arena
2024 03 16 / Kaunas / Žalgirio arena

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją