Naujausias grupės kūrinys pasakoja apie žmogaus asmenybės tamsiąją pusę. Kai kažką aklai sekant ir aukštinant, tai gali staiga iššaukti neapykantą, destrukciją, o galbūt net iškreipti realybės suvokimą. Daina pasakoja absurdišką istoriją apie fanatizmo liūne paskendusį žmogų, rašoma spaudos pranešime.

„Klipe apie mus supantį absurdiškumą kalbame metaforiškai ir nesitikėjome, kad tą dieną, kai išleisime šį kūrinį, tokia tema bus itin aktuali”, – apie kūrinio idėją pasakoja grupės nariai.

Monkey Tank - „Death By Jesus”:

Lietuvos alternatyvios muzikos scenoje „Monkey Tank” vardas jau yra pažįstamas – per pastaruosius metus jie koncertavo populiariausiuose Lietuvos renginiuose, festivaliuose ir rengė turus po Lietuvą. Grupė jau yra išleidusi pilną studijinį albumą „Sugar, Spice & Everything Nice“ (2014 m.), po jo sekė ir mini albumas „Continue...“ (2016 m.). Nuo to laiko „Monkey Tank“ nenuilstamai dirbo prie naujų kūrinių, keldami sau vis didesnius iššūkius, savito skambesio paieškose. Visa tai tam, kad dar šiemet, pažymėdami savo 10 metų grupės jubiliejų, pristatytų jau antrąjį, pilną albumą „Field Notes“.

Grupė "Monkey Tank"

„Galime sakyti, kad šis albumas yra geriausia ką esame sukūrę iki šiol, nes į jį buvo įdėta labai daug darbo, skirtingų instrumentų variacijų ir vokalinių partijų. O mūsų nuotaikos puikios, nes jaučiamės lyg iš naujo atradę kūrybinį džiaugsmą, jog sugebame nustebinti net patys save”, – džiaugiasi grupės nariai.

Naujausią grupės kūrinį „Death By Jesus” netrukus bus galima išgirsti ir visose skaitmeninėse muzikos platformose, o „Monkey Tank” planuose – vinilo plokštelė bei „Field Notes” albumo pristatymo koncertai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją