Naują etapą pirmuoju singlu „Tuštuma“ pradėję kiek melancholiškai, šįkart vaikinai pristato daug šviesesnį kūrinį pavadinimu „Aš kaip ir tu“. Grupės teigimu, ši daina primins ilgas vasaros naktis ir šėlsmą iki ryto su artimiausia draugų kompanija.

„Tai kūrinys apie ryšį, kuris jungia mane ir tave. Tai ryšys, kuris lydi mus kiekviename gyvenimo žingsnyje, o iš to ryšio gimsta gražiausi ir beprotiškiausi dalykai, stipriausios mūsų akimirkos“, – taip naują singlą „Aš kaip ir tu“ pristato „Deeper Upper“.

Naujam kūriniui pristatyti grupė pasirinko sukurti vaizdo klipą panaudojant archyvinius kadrus, užfiksuotus kuriant ir įrašinėjant būsimąjį grupės albumą.

„Šis klipas suteikia galimybę lyg per rakto skylutę žvilgtelti į mūsų kūrybinę kasdienybę studijoje. Norėjome klausytojui leisti pajusti, kad procesas kurio metu gimsta muzika, turi ne tik įvairių spalvų tačiau ir savotišką ciklą – dažniausiai prasidedantį nuo susikaupimo rimtam darbui, o besibaigiantį švente, skirta vainikuoti darbo rezultatams“, – vaizdo klipo idėją aiškina atlikėjai.

Šis kūrinys – ne vienintelė naujiena, kurią šiandien pristato muzikantai. „Deeper Upper“ taip pat pagaliau atskleidžia būsimojo albumo pavadinimą ir datą – naujasis grupės leidinys vadinsis „Kino salė“, o dienos šviesą jis išvys jau birželio 16 dieną. Iš pradžių grupės albumas pasirodys skaitmeninėse platformose, tačiau netrukus po to atlikėjai pradės ir išankstinius vinilinės plokštelės užsakymus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją