Svečiams talkins lietuvaičiai - DJ 2Fresh, DJ Mamania, MC Shmekla, MC Vaiper bei MC Liežuvis, rašoma klubo pranešime žiniasklaidai.

DJ Vadim yra ne tik išprotėjęs diskžokėjas, už pulto darantis stebuklus ir miksuojantis, atrodo, nesumiksuojamus stilius, bet ir prodiuseris, plokštelių kolekcionierius, įvairiausių renginių organizatorius, radijo laidų vedėjas, tapytojas, rašytojas arba tiesiog užimtas žmogus padovanojęs pasauliui supergrupę „One Self“ ir ką tik išleidęs savo naują albumą “The SoundCatcher”.

Išpopuliarėti padėjo skandalas

Rusijoje gimęs, tačiau Anglijoje užaugęs, o dabar į JAV ketinantis persikraustyti, DJ Vadim dar 1992 metais nusiuntė savo pirmuosius įrašus įrašų kompanijai „Ninja Tune“. Akimirksniu jis tapo jos nariu, o per keletą metų bene pagrindinių šios kompanijos veidu ir siela, o “leiblas” - viena didžiausių ir įtakingiausių nepriklausomų įrašų kompanijų pasaulyje.

Didžiausio populiarumo DJ Vadim sulaukė prieš aštuonerius metus, išleidus albumą „USSR: Life From The Other Side“, kuris JAV sukėlė tikrą sumaištį. Viena iš kompozicijų „Your Revolution“, kurioje pašiepiamas šiuolaikinis komercinis hiphopas, buvo uždrausta radijo laidų cenzūros dėl joje vartojamų žodžių. Tai buvo puiki nemokama reklama rusui.

Iš viso per tuos 15 metų jis nuveikė labai daug - DJ Vadim įkūrė savo įrašų kompaniją „Jazz Fudge“, išleido 11 albumų, nesuskaičiuojamą kiekį vinilų bei remiksų, grodamas daug kartų apkeliavo visą pasaulį.

Į Vilnių atvyksta antrą kartą

Tarp begalinių savo kelionių maršrutų - Lietuvą Vadimas pasižymi jau antrąjį kartą. 2005-ais šis „DJ uraganas“ vos nesugriovė „Cozy“ klubo, į kurį tą kartą susirinko per 600 muzikos gerbėjų. Jie buvo „subombarduoti“ kas minutę besikeičiančiais drum'n'bass, hip hop, funk, r'n'b, disco muzikos įrašais.

Tuo tarpu į šio penktadienio „Zipped“ renginį nenuilstantis prodiuseris atvyksta su žmona – nuostabaus balso savininke bei MC - Yarah Bravo, galinčia pasigirti projektais kartu su: Roots Manuva, Talib Kweli, „De La Soul“, „The Herbaliser“, „The Gotan Project“, „Asian Dub Foundation“, RZA ir daug kitų. Be to, ji kartu su savo vyru yra viena iš projekto „One Self“ narių, užpildanti šokių aikšteles savo balsu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją