„Muzikinę programą dėliojame pagal tai, kas pastaruoju metu karaliauja radijo ir „Spotify“ muzikiniuose topuose. Kasmet atsižvelgiame į lietuvių skonį ir žadame dar daugiau vietinių vardų jau netrukus“, – pranešime spaudai sako „Granatos Live“ programos sudarytojas Vaidas Zdancevičius.

GJan: „Publika reprezentuoja festivalio pavadinimą“

Prieš dvejus metus šalia vienos iš pagrindinių festivalio scenų GJan surinko sausakimšą šokių aikštelę. Šiemet tikimąsi panašaus ar net didesnio anšlago, nes per tuos kelerius metus ji išleido ne vieną į aukštumas šovusį singlą.

„Per tą laiką, kol negrojome „Granatos Live“, repertuare atsirado „Važiuoju Kur Širdis“, „Raudonų Vyšnių Sodai“, „Atidaviau Tau Viską“. Taip pat jaučiu, jog per šį laiką paaugau kaip atlikėja“, – sako pati GJan.

Paklausta apie įsimintiniausią momentą iš festivalio, ji komplimentų negaili publikai: „Visus kartus, kiek teko groti šiame festivalyje, publika reprezentavo šio festivalio pavadinimą.“

Taip pat ji užsiminė, kad šiuo metu ieško idėjų naujoms dainoms, taigi yra tikimybė, kad festivalyje išgirsime premjerų.

GJan – „Važiuoju Kur Širdis“

Rokas Yan žada staigmenų ir pats laukia vienos grupės pasirodymo

Rokas Yan jau irgi yra pasirodęs „Granatos Live“, tačiau šiemet jis pirmąkart lips ant pagrindinės scenos.

Hitų „Melodramos“, „Aidai“ ir „Vakar Vakare“ ir naujo jau spėjusio radijo stočių topų viršūnes užkariauti singlo „Ar Būsi Su Manim?“ autorius ir atlikėjas neslepia: „Nekantrauju išsitaškyti su savo grupe ir pateisinti festivaliams būdingą vasariško atsipalaidavimo ir euforijos jausmą.“

Beje, pačiam Rokui prieš 8 metus „Granatos Live“ tapo pirmuoju gyvenimo festivaliu: „Gal dėl to šiam festivaliui jaučiu nostalgiją. Tada galėjau tik pasvajoti, kad vieną dieną stovėsiu ant pagrindinės scenos.“

Rokas Yan žada visapusiškai atnaujintą pasirodymą, kuris bus įspūdingesnis nei pernai tiek muzikaliai, tiek dėl šou elementų. Be to, scenoje jis pasirodys su gerokai didesniu sąstatu.

Beje, pats Rokas Yan laukia „Granatos Live“ ne tik dėl savo, bet ir dėl kitos grupės pasirodymo: „Labai palaikau Lietuvos atlikėjus ir stengiuosi aplankyti kuo daugiau koncertų, o dėl didelės meilės Italijai intriguoja gyvai išvysti „The Kolors“ pasirodymą“.

Rokas Yan, Evgenya Redko – „Melodramos“

Šiemet – daugiau svečių iš užsienio

Dešimtąjį gimtadienį švenčiantis festivalis jau paskelbė ir daugiau lietuvių, kurie lips ant pagrindinės scenos. Tai – dvejus metus iš eilės geriausia metų ir roko grupe Lietuvoje paskelbti „ba.“, viena autentiškiausių šalies atlikėjų Evgenya Redko ir skambesiu bei įvaizdžiu kaskart stebinantys Beissoul & Einius.

Į festivalį atvyksta ir ryškios tarptautinės žvaigždės. Tarp jų – JAV ir Europos festivalių numylėtiniai, „Grammy“ nominantai iš Islandijos – grupė „Kaleo“, „TikTok“ sensacija tapęs reperis, dainininkas ir dainų kūrėjas bbno$ (angl. „baby no money“), šokių aikštelių dievaičiai „Klangkarussell“, šiuo metu viena ryškiausių Italijos grupių „The Kolors“, taip pat „TikTok“ išpopuliarėjęs švedų šokių popmuzikos duetas „Jubël“ ir tikra energijos bomba scenoje – Elderbrook.

Šiais metais „Granatos Live“ vyks liepos 26-28 dienomis. Festivalis kasmet vyksta Rumšiškėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją