Pirmojo albumo tiražas buvo 500 vnt. tiražas. Jis išdalintas draugams, žurnalistams, dalis parduota. Ilgą laiką buvo ginčijamasi, ar galima tokį CD oficialiai laikyti pirmuoju, ar vis dėlto pirmasis buvo Lietuvą sudrebinęs „Gatvės lyga“, leidybos kompanijoje „Bomba Records“ išleistas po dviejų metų. Minėta kompanija nekart siūlė legaliai perleisti ir "Tavo sielos vagies“ CD, bet sutarties sąlygomis nepatenkinti muzikantai nesutiko. Prireikė dešimties metų, kad CD taptų legalus. „G&G Sindikatas“ ji perleido be leidybos kompanijų pagalbos.

Į pristatymą susirinkusi gausi publika mintinai žinojo senojo albumo žodžius. Drauge su „G&G Sindikato" lyderiu Svaru (Gabrieliumi Liaudansku), Kastetu (Kastyčiu Sarnicku) ir DJ Mamania (Artūru Matkevičiumi) salė išrėkdavo pirmųjų grupės hitų „Assa“, „Ko nori?“, titulinės dainos „Tavo sieloz vagiz" žodžius.

Seksistinis "Parūkyk, o po to...“, už kurį grupę tikrai norėtų uždrausti feministės, buvo sutiktas, bene, audringiausiai. Nors jam nedaug nusileido vienas iš nedaugelio lyrinių kūrinių - „Gyvenimas tęsiasi“.

Per beveik valandą trukusį „Tavo sieloz vagiez“ pristatymą, nors teisingiau būtų sakyti - priminimą, Svaras ir Kastetas surepavo beveik visus jame įrašytus kūrinius, savo „skit'ą“ atliko ir DJ Mamania. Koncerte nebuvo grupės muzikinių smegenų - Donciavo. „G&G Sindikato“ narys Pushaz salėje pasirodė jau po pirmos dalies. Jis prie grupės oficialiai prisijungė jau po 1999-ųjų. Pirmame albume repavo tik viename kūrinyje, buvo kviestinis Zarasų grupės „Zenitas“ atstovas.

Antroje koncerto dalyje „G&G Sindikatas“ šėlstant miniai sugrojo visus garsiausius savo gabalus iš keturių vėlesnių albumų.

Nors ir išgyvena kūrybinį sąstingį, retai koncertuoja, išleidžia po vieną albumą per ketverius metus - „G&G Sindikatas“ mūsų hiphopo rinkoje neturi konkurencijos. 2001-2002 m. revoliucijos, kai du grupės albumai tapo platininiais, galbūt, niekada nepavyks pakartoti, bet norisi tikėti, jog „G&G Sindikatas“ neliks pirma ir paskutine legendine Lietuvos repo grupe.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją