Aštriausias Amūro strėles šventinę naktį laidys Laikinojoje sostinėje visuomet laukiamas ZIP FM laidos „Radistai“ vedėjų duetas – Jonas Nainys arba Jovani bei Rolandas Mackevičius, kuriems kompaniją prie pulto palaikys Kastis Torrau ir Donatello.

Nors nepretendavo į jokias statulėles, Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius sausio pradžioje Kaune vykusiuose muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A“ susilaukė bene daugiausiai publikos ir žiniasklaidos dėmesio. Į ceremonijos šeimininkų roles įsijautę vaikinai dar paaštrino ZIP FM eteryje susikurtą įvaizdį ir neabejotinai pelnė daug naujų gerbėjų simpatijų.

Iškart po keletą savaičių trukusio „M.A.M.A“ maratono „Radistai“ ištrūko žiemos atostogų, kad vasario 15-ąją šokių aikštelei diriguotų kupini naujų jėgų. Štai Jovani Valentino dieną iš anksto paminėjo meilės sostinėje Paryžiuje ir į Kauną neabejotinai atveš pačios tikriausios prancūziškos aistros.

Svečius iš sostinės Kaune pasitiks klubinės kultūros ambasadoriai Kastis Torrau ir Donatello. Talentingiausiems ir daugiausiai pasiekusiems didžėjams mieste didžiąsias metų šventes minėti „Gargare“ jau tapo tradicija. Čia Kastis ir Donatello šventė ir pastarąjį Helovyną, ir Naujuosius Metus, taip pat periodiškai kviečia į nacionaline klubinėtojų švente pamažu tampančius renginius „Muzika“. Kiekvienas šių vakarėlių viršijo net optimistiškiausius lūkesčius, tad „Happy Valentine“ lankytojams belieka palinkėti netaupyti nei jėgų, nei jausmų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją