Saulėtą antradienio vakarą į renginio vietą muzikinio šou „Lietuvos balsas“ finalininkas Gabrielius atvyko golfo automobiliu kartu su partnere – perspektyvia golfo žaidėja Migle Rusteikaite. Pietų Ispanijoje – Rondos, Puerto Banus ir Marbelos kurortuose – filmuotame muzikos klipe jie įamžino jaunatvišką meilės istoriją, kupiną nerūpestingų išdaigų ir įsimylėjėlių ateities svajonių.

Dainininkas pasakoja, kad tai dviejų netikėtai susitikusių ir nevaržomam laisvės jausmui bei spontaniškumui atsidavusių jaunuolių istorija. „Laisvę ir spontaniškumą perteikti nebuvo sudėtinga – to netrūko ir filmavimo metu. Dauguma situacijų buvo filmuojamos be išankstinio scenarijaus, improvizuojant”, - atviravo Gabrielius.

Renginio metu klipo idėjos autorius Š. Kirdeikis atskleidė filmavimo užkulisius: „Siekėme išlaikyti autentiškumą, todėl filmuodami klipą patys pasidavėme nuotykiams. Gali pasirodyti, kad čia viskas gražiai surežisuota ir paruošta, tačiau, iš tikrųjų, jachta nėra mūsų, o klipe atsisukantis storas dėdė – ne aktorius. Dabar atrodo, kad kartais tiesiog galėjome gauti į kaulus”.

Kino teatre susirinkusiems didžiausiems gerbėjams ir draugams Gabrielius gyvai atliko savo dainą „Negaliu atsilaikyt” ir pristatė jos remiksą, bei dėkojo nedidelei, tačiau garsių pavardžių nestokojančiai kūrybinei komandai: Rositai Čivilytei, dainos bendraautoriams Jogailai Milkeraičiui ir Bertai Timinskaitei, klipui dienos šviesą padėjusiems išvysti Gediminui Jauniui, Šarūnui Kirdeikui, Justinui Beinoriui, bei žaviajai savo partnerei Miglei Rusteikaitei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)