Dainininkas pristatė savo naująjį albumą „Žydėsiu“, bet nebuvo apsieita ir be garsiausių atlikėjo hitų bei net trijų svečių pasirodymo: grupės „69 Danguje“, atlikėjų Kotrynos Juodzevičiūtės ir Gintės Sičiūnaitės, rašoma pranešime spaudai.

„Vagelis Arena Show“ stebino įspūdingu šviesų šou, scenografija, šokėjų choreografijomis ir aprangomis, kurių G. Vagelis koncerto metu pakeitė net keturias. Netrūko ir sentimentų – po ilgos pertraukos atlikėjas atliko seniausių savo dainų popuri, kurių gerbėjai nebuvo girdėję ilgus metus.

„Jausmas neapsakomas. Žinojau, kad bus nuostabu dainuoti tokiai didelei gerbėjų armijai, bet kad pasisemsiu tiek daug gerų emocijų, tikrai nesitikėjau. Todėl noriu visiems pranešti naujieną, kad „Vagelis Arena Show“ tęsia savo kelionę“, – sakė G. Vagelis.

Koncerto akimirkos:

Koncerto Kaune organizatoriai padarė staigmeną ir pačiam Gabrieliui – po paskutinės dainos į sceną buvo įnešta didžiulė gėlių puokštė, o daugiatūkstantinė „Žalgirio“ arenoje susirinkusi minia vieningai užtraukė „Su gimimo diena“.

G. Vagelis gerbėjams pristatė ir vieną visiškai naują, dar niekur negirdėtą dainą, kurios pavadinimo atlikėjas dar neatskleidžia.

„Staigmenų bus ir daugiau. Ateikite į koncertus ir pamatysite. Tikiuosi, kad „Vagelis Arena Show“ taps laukiamiausiu metų įvykiu, mes tikrai pasistengsime, kad stebintume jus ir toliau“, – paslaptingai apie ateitį kalbėjo G. Vagelis.

„Vagelis Arena Show“: vasario 14 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje, vasario 23 d. Panevėžio „Kalnapilio“ arenoje ir kovo 1 d. Vilniaus „Avia Solutions Group“ arenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją