„Pastarieji dveji metai man atnešė be galo daug gerų emocijų bei pasiekimų. Prasidėjo naujas etapas kartu su „Universal Music Group“. Išleidome dainas, kurias dainuoja vis didėjanti žmonių minia, kurią matau savo koncertuose. Tai tarsi mano žydėjimo metas. Jaučiuosi taip gerai, kaip niekad. Visa tai išreikšta muzikoje, kuri sudėta į mano naująjį albumą“, – dalinasi Gabrielius.

„Žydėsiu“ – tai pirmasis G. Vagelio fizinis albumas, kuris pasirodys ne tik CD, bet ir vinilinės plokštelės pavidalu, rašoma pranešime spaudai.

Jame klausytojai galės rasti savo mylimiausius atlikėjo super hitus – „Man Trūksta Dienų“, „Man Moji“, bendrą singlą su grupe „69 danguje“ – „Jei Leisi“, bei naujas, niekur anksčiau negirdėtas, Gabrieliaus dainas.

Išskirtinė galimybė išgirsti atlikėjo albumą pirmiems

Spalio 18 d. Vilniuje vyks išankstinės G. Vagelio naujausio albumo „Žydėsiu“ perklausos šventė. „Perklausų“ metu, susirinkusieji turės unikalią galimybę pirmieji išgirsti naujausią atlikėjo albumą ir sužinoti, kokie jausmai ir gyvenimiškos patirtys įkvėpė atlikėją parašyti dainas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją