Prieš kelias savaites G. Vagelis su viena populiariausių Lietuvoje merginų grupių „69 Danguje“ išleido bendrą dainą „Jei leisi“. Šis kūrinys nuo pat pirmosios dienos šovė į didžiausių šalies radijo stočių topus, o „YouTube“ platformoje jau yra peržiūrėtas daugiau nei 1 mln. kartų.

AGATA skelbia, kad daina yra tarp pačių klausomiausių ir kitose skaitmeninėse platformose. Išleidžiant šią dainą G. Vagelis minėjo, kad Palangoje ji pirmą kartą nuskambės gyvai. Ir atlikėjas tikrai nemelavo, nes liepos 6 d. „Jei leisi“ pirmą kartą nuskambės taip, kaip ir turi skambėti.

„Labai džiaugiuosi šia daina, nerealus jausmas, kai visa publika jau pirmosiomis dienomis po jos pristatymo dainuoja kartu. Tačiau kiekvieną kartą atliekant šią daina atrodo, kad kažko trūksta. Tad labai džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad Palangos koncertų salėje ją pirmą kartą gyvai atliksime kartu su „69 Danguje“ merginomis“, – pranešime spaudai sakė G. Vagelis.

Anksčiau buvo skelbta, kad šiame koncerte G. Vagelis pateiks ir daugiau staigmenų: atsinaujinusi ir išaugusi grupės sudėtis, naujos dainos, bei tai, kad koncertą apšildys Gintė Sičiūnaitė, su kuria laukia ir išskirtinis duetas.

Taip pat koncerto metu bus paminėta Karaliaus Mindaugo karūnavimo ir Tautinės giesmės diena – 21 val. bus sugiedotas Lietuvos himnas, taip koncertas prisijungs prie iniciatyvos „Tautiška giesmė aplink pasaulį“.

Be šių naujienų laukia dar viena. G. Vagelio gerbėjai gerai žino, kaip atlikėjas mėgsta šokti savo koncertų metu, bet visada tai darydavo vienas scenoje. Tačiau vasaros šou prie atlikėjo ir grupės jungiasi ir keturi profesionalūs šokėjai, kurie žada užkurti dar karštesnį vakarėlį liepos 6 d. Palangos koncertų salėje.

Daugiau apie dainą ir artėjantį koncertą G. Vagelis ir „69 Danguje“ merginos papasakojo laidoje „Delfi premjera“:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją