Paklausus, kodėl savo koncertiniam turiu išrinko tokį dviprasmišką pavadinimą, grupės vokalistas Justas Jarutis šmaikštavo, kad vaikinai visą laiką galvoja apie „blow jobą“.

O iš tiesų "fryksai" sulaukė fotomenininko Tado Černiausko pakvietimo sudalyvauti fotosesijoje pavadinimu "Blow Job". Užfiksuotame video skambėjo rokerių daina "Hello, girls". Po kurio laiko Justo galvoje ėmė skambėti naujos dainos žodžiai, kuriuos jis sudėjo į naują dainą "Blow Job".

Galiausiai "Freks on Floor" nutarė surengti koncertinį turą tokiu pačiu pavadinimu ir nusifotografavo įdomioje fotosesijoje su išpūstais žandais. Visi grupės gerbėjai koncertuose taip pat galės išmėginti tokią pramogą su vėjeliu bei atminimui gauti nuotrauką.

Paklausus, ar nepapiktino žmonių toks dviprasmiškas koncertinio turo pavadinimas, muzikantai juokėsi, kad nebent tuos, kurie iš "Blow Job'o" tikisi daugiau, o iš tiesų viskas yra ne taip.

Po pertraukos į koncertinį turą grįžtantys "fryksai" atliks ne tik žinomus kūrinius, bet ir pristatys keletą naujų, niekur negirdėtų. Tarp jų ir dainą su Marku Palubenka.

"Freak on Floor" gegužės mėnesį aplankys tris didžiuosius Lietuvos miestus: 11 d. Vilnių, 17 - Kauną ir 31 d. Šiaulius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)