„Mokau ir groti ir dainuoti, o pati, kai tiek metų buvau scenoje, visada svajojau, kad į vieną sceną susirinktų ir mano mokiniai. Viename renginyje su renginių organizatoriumi Saugirdu Vaitulioniu pasikalbėjome, kad išeitų gražus koncertas, jis paragino daryti. Esu dėkinga jam už pagalbą. Gruodis vis tik gražiausias metų mėnuo, todėl norėjau padaryti nedidelę šventę ir savo mokiniams. Įdomu buvo juos stebėti, kai pasakiau, kad organizuosiu koncertą – prasidėjo konkurencija tarp jų pačių, motyvacija daugiau išmokti ir pasirodyti kuo geriau. Labai laukiau šios dienos ir esu be galo dėkinga, kad turiu tokius nuostabius draugus, kurie padėjo išpildyti mano svajonę“, – renginyje kalbėjo Diana Dargienė.

Koncerto metu scenoje pasirodė visi Dianos mokiniai. Koncertas tapo ypatinga švente ir jiems patiems, iš Dianos dukros Unės rankų po pasirodymo gavusiems sveikesnių saldumynų „Nick‘s“ ir kūdikiams ir vaikams sukurtos kosmetikos „Beribė“ įsteigtų dovanų.

Vis tik tarp Dianos mokinių savo talentus atskleidžia ne tik vaikai, bet ir žinomi žmonės – Diana pasakoja, jog fortepijonu daugiau nei metus pas ją groti mokėsi laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė ir dizainerė Viktorija Jakučinskaitė, kurioms pasak mokytojos, tai – tarsi atsipalaidavimo praktika. Tuo tarpu vokalo pamokoms savo vaikus pas Dianą atveda ir ne vienas žinomas žmogus – tarp jos mokinių Natalijos Bunkės sūnus Kristupas, absoliučią klausą turintis atlikėjo Vudžio sūnus bei politikės Agnės Bilotaitės sūnūs Jonas ir Benediktas.

„Džiaugiuosi, kai žinomi žmonės pas mane atveda savo vaikus, nes suprantu, kad viską darau teisingai. Man labai svarbu rezultatas, nepaisant to ar vaikui trys ar šešiolika metų. Visuomet noriu, kad viskas vyktų greitai ir progresas būtų akivaizdus. Įdomu stebėti žinomų atlikėjų vaikus – jie ypatingai talentingi, juk kasdien girdi muzikuojančius tėvus. Atlikėjo Vudžio penkerių metų sūnus unikalus ir turintis absoliučią klausą, o Natalijos Bunkės sūnus Kristupas ypatingai artistiškas, muzikalus ir drąsus, todėl neabejoju, kad jei tik patys norės, tikrai stovės didžiojoje scenoje ir pranoks net savo tėvus“, – apie savo mokinius, pasirodžius scenoje pasakoja Diana.

Paklausta apie būsimų metų tikslus, atlikėja taip nustebina – ji ir pati sugrįžta į sceną. Padedama savo pirmojo prodiuserio Stano, po truputį ji ir vėl kuria muziką ir daro tai, kuo anksčiau mėgavosi labai daug metų.

„Vienareikšmiškai grįžtu į tai, kas man teikia didžiulį džiaugsmą. Šiam sprendimui mane įkvėpė vaikai, vis klausdami, kada ir vėl dainuosiu. Jau dabar kartu su Stano įrašinėjame naujas dainas, o aš ruošiuosi naujam etapui. Žinoma, tarp mano svajonių yra ir dar didesnių – padaryti dar įspūdingesnį savo vaikų koncertą bei atidaryti savo vardo mokyklą, kurią užpildytų tiek daug Lietuvoje esančių talentingų vaikų“, – būsimais naujųjų metų planais dalinasi Diana Dargienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją