Pasak koncerto organizatorių pranešimo spaudai, dainininką kopijavimu apkaltino keli mažai žinomi diskžokėjai, tačiau svarbiausia skandalo iniciatore vadinama Baltarusijos atlikėja Andželika Agurbaš.

Prieš dvejus metus Kijeve vykusiame Eurovizijos konkurse ji patyrė fiasko ir vėliau dėl savo nesėkmės apkaltino Filipą Kirkorovą, kuris jai talkino kaip prodiuseris.

Skandalas dėl neva nuplagijuotos „Work Your Magic“ dainos greitai išblėso po to, kai Thomas Andersas, vienas dainos „Last Exit To Brooklyn“ autorių, pažymėjo, kad galbūt šis „Modern Talking“ kūrinys ir įkvėpė „Work Your Magic“ kūrėją, tačiau vargu, ar F.Kirkorovo dainą galima būtų vadinti plagiatu.

„Manau, kad ši daina visai nebloga“, - sakė Thomas Andersas.

Skandalo išgarsinta „Work Your Magic“ skambės ir per F.Kirkorovo pasirodymą Vilniuje - į Lietuvos sostinę Rusijos popmuzikos žvaigždė atvyks kartu su savo globotiniu, kultinio realybės šou „Žvaigždžių fabrikas“ dalyviu Dima Koldunu.

Jis vilniečiams pristatys ne tik eurovizinę dainą, bet ir dar kelis kūrinius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją