Dabar šis sekstetas šviesos greičiu skrieja muzikos žvaigždių orbitoje, kurioje sukasi tokios garsenybės kaip „The Swingle Singers“, „Take 6“ ir „The Real Group“. Ir tikrai ne veltui legendinės grupės „The Swingle Singers“ lyderis ukrainiečių ansamblį pavadino geriausia „Take 6“ europietiškąja alternatyva.

Pastaraisiais metais „ManSound“ pasirodymai tampa sensacija ne tik koncertų ar festivalių scenose, bet ir tiesioginio radijo eterio metu, kai nuo imtuvų atsitraukti neįstengia tiek klausytojai, tiek pro studiją žingsniuojantys radijo laidų vedėjai, technikai ar patalpų švaros prižiūrėtojai.

Tokios reakcijos kyla ne tik Ukrainos ir Rusijos radijo stotyse, bet ir BBC centre.

„ManSound“ dažniausiai vadinamas džiazo ansambliu, tačiau jo repertuarą sudaro pati įvairiausia muzika. Bet kas, kada nors girdėjęs šiuos vyrus, sutiks, kad jie gali padainuoti viską – etaloninius džiazo kūrinius, afroamerikietišką soul ir gospel muziką, nemirtingus „The Beatles“ šedevrus, garsiuosius Adriano Celentano hitus, žinomiausią Amerikos dainininkų repertuarą ir ugningą slaviškąjį folklorą bei išradingas jo aranžuotes.

Apie ansamblio populiarumą ir universalumą byloja tai, kad 2005 metais „ManSound“ pelnė prestižinės pasaulinės organizacijos Amerikos šiuolaikinės a cappella draugijos (The Contemporary A Cappella Society of America) apdovanojimą už geriausią metų džiazo įrašą.

Tais pačiais metais grupė dainavo Viktoro Juščenkos inauguracijos ceremonijoje. Audringos ovacijos ir susižavėjimo šūksniai netildavo daugybėje garsiausių pasaulio scenų, festivalių ir arenų, o taip pat naktiniuose klubuose ar net stadionuose gimtosiose slavų žemėse ir visoje Europoje.

Pasaulinį ansamblio pripažinimą taip pat liudija puikus seksteto įvertinimas džiazo lopšyje Amerikoje. Ukrainiečiai ne kartą dalyvavo viename pagrindinių džiazo renginių JAV „The Lionel Hampton Jazz Festival“, o ansamblio pasirodymas Bransone, Misūrio valstijoje sukėlė tikrą ekstazę.

„Crown Point“ tada rašė: „ManSound“ pasirodymas buvo fantastiškas. Skalėje nuo 1 iki 10 aš jį įvertinčiau 12 balų. Jų gabumai ir talentai nereikalauja jokių aiškinimų ir analizių, žodžiams čia nelieka vietos“.