Dabar 48-erių metų amžiaus atlikėjas visą dėmesį skiria albumui „Final (Vol. 2)“. Jis turėtų būti išleistas 2024-ųjų vasarį, praėjus daugiau nei dvejiems metams nuo ankstesnio albumo, skelbia dailystar.co.uk.

Teigiama, kad „Final (Vol. 2)“ bus paskutinis tradicinis E. Iglesias albumas.

Populiarusis dainininkas atskleidė daugiau informacijos apie naujojo albumo pasirodymą ir papasakojo, ką jis reiškia jo karjerai.

„Jis jau užbaigtas ir bus išleistas 2024 m. vasario mėnesį, – patikino E. Iglesias. – Visiškai užbaigtas. Dar noriu nufilmuoti vieną ar du muzikinius vaizdo klipus prieš prasidedant antrajam koncertinio turo etapui ir tada albumą išleisti.“

Garsenybė patvirtino, kad „Final (Vol. 2)“ tikrai bus jo paskutinis albumas.

Enrique Iglesias

„Šį albumą įrašinėjau ne vienus metus ir visada jaučiau, kad jis bus paskutinis. Nemanau... ne, žinau, kad daugiau albumų nebeišleisiu“, – sakė jis.

Spalio mėnesio viduryje E. Iglesias kartu su Ricky Martinu ir Pitbull leidosi į koncertinį turą „The Trilogy Tour“.

Neseniai buvo pranešta, kad koncertinis turas pratęsiamas – 2024 m. trijulė surengs 18 papildomų pasirodymų, todėl gerbėjams atsirado papildoma galimybė gyvai pamatyti savo dievukus.

Koncertinio turo dalyviai gerai pažįsta vienas kitą ir yra pelnę ne vieną apdovanojimą. E. Iglesias su Pitbull drauge koncertavo 2017-aisiais, o su R. Martinu – 2021 m.

Visgi šių koncertų metu dalis gerbėjų atkreipė dėmesį ne tik į keistus garsaus atlikėjo vokalinius sugebėjimus atliekant hitus „I Like It“ ir „Hero“, bet ir šokius scenoje.

Praėjusią savaitę trijulė koncertavo Toronte ir Monrealyje ir daugelis gerbėjų nebuvo sužavėti E. dainininko pasirodymu.


Socialiniame tinkle „TikTok“ pasidalinta keliais vaizdo įrašais, kuriuose aiškiai matyti, kaip dainininkas stengiasi dainuoti savo garsiausią hitą, bet jam nepavyksta to padaryti.

„Noriu susigrąžinti pinigus, o manęs ten net nebuvo“, – juokėsi vienas komentatorius.

Dar vienas internautas teigė, kad filmuota medžiaga paskatino jį ieškoti daugiau vaizdo įrašų, kuriuose E. Iglesias nusidainuoja.

Kitas asmuo teigė buvęs pasirodyme ir patvirtino, kad atlikėjas iš tiesų pasirodė prastai.


„Taip, aš ten buvau... Monrealyje. Buvo blogai. Tikrai labai blogai“, – rašė ji.

Vieni jo balsą lygino su personažais Elmo ir Peliuku Mikiu, o kiti atkreipė dėmesį į tai, kaip suglumusi atrodė minia, kai jų mylimas atlikėjas pradėjo dainuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją