„Rise“ vaizdo klipo akimirkos jau spėjo išpopuliarėti ir yra mėgdžiojamos socialiniame tinkle „TikTok“. O kituose socialiniuose tinkluose pasirodė specialieji „Lost Frequences“ nuotraukų filtrai. Tai – tik dalis šio kūrybingo atlikėjo užmanymų. Netrukus apie šį belgą išgirsime dar daugiau.

Naujasis „Lost Frequencies“ kūrinys prasideda žodžiais „It’s been a hard year“ („Buvo sudėtingi metai“) ir išauga iki pergalingų minčių apie visų nesėkmių įveikimą ir išgyvenamą pakilimą. „Rise“ – tarsi himnas geresniems laikams.

Tiesa, žymusis belgas įspūdingai įamžino ir karantinu pažymėtus 2020-uosius. Belgijos karališkuosiuose rūmuose, kuriose įprastai skamba klasika, jis garsiai užgrojo savo šokių muzikos hitus. Karantino metu atlikėjas iš rūmų bokšto grojo visam miestui.

Belgo remiksuota kantri muzikos atlikėjo Eastono Corbino baladė „Are You With Me“ akimirksniu tapo pasauliniu hitu. Lost Frequencies, kurios tikrasis vardas Feliksas De Laetas, turėjo labai greitai pakeisti savo gyvenimą, kad galėtų ir kurti, ir staiga imti koncertuoti po visą pasaulį. Iki pandemijos, 2019 m. jis buvo netgi paskelbtas daugiausia koncertuojančia festivalių žvaigžde. Lost Frequencies jau kartą lankėsi ir Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)