David Guetta ir Roger Sanchez numylėtinis klubo „Exit Vilnius“ publikai pristatys karščiausią studijos naujieną – „ant dienų“ Steve Angello leidybinėje kompanijoje „Size“ pasirodysiantį savo kūrinį „Ultimate“.

Nebijo klysti

Su kultiniais didžėjais, tarp kurių „Swedish House Mafia“ narys Axwell ar Eric Morillo, vienoje scenoje grojantis Abel Ramos nevengia atskleisti savo pasirodymų detalių.

„Gerai pažįstu savo grojamą muziką, tačiau žengdamas į klubą niekuomet tiksliai nežinau ką grosiu. Tai priklauso nuo atmosferos ir žmonių šokių aikštelėje. Improvizuoju ir tai suteikia publikai daugiau džiaugsmo. Žmonės tikrai pastebi, kad pasirodymas nėra suprogramuotas iš anksto“, – pasakoja į Vilnių atvykstantis didžėjus.

Ką atlikėjas mano apie „arklius“ – gyvų pasirodymų metu pasitaikančias klaidas? „Esu 100 procentų tikras tuo, ką darau ir niekuomet nebijau klysti. Juk būtent klaidos leidžia didžėjui įgauti patirties“, – įsitikinęs Abel Ramos, didžėjaus karjerą pradėjęs vos 15 metų amžiaus.

Ištikimas senai meilei

Ne kartą viešai deklaravęs meilę Pietų Amerikos šalims, o ypač – Brazilijai, Abel Ramos lieka ištikimas sau. Rugsėjo mėnesį didžėjaus stotelė klube „Exit Vilnius“ taps viena iš kelių Europoje.

Atlikėjas, vos prieš 10 dienų šokdinęs tūkstantinę minią po atviru dangumi Brazilijoje, jau spėjo pasiilgti Pietų Amerikos karščio. Dar kitą savaitgalį Abel Ramos kels šokių muzikos mylėtojų rankas Argentinos sostinėje Buenos Airėse.

„Europą tuoj pradės siaubti vėsūs orai, laikas grįžti į nesibaigiančią vasarą“, – šypsosi Abel Ramos, jau šį penktadienį dovanosiantis šokių muzikos karštį Vilniuje.

Rankas į viršų keliančios Abel Ramos naujienos „Ultimate“ anonsas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)