„Exit Vilnius“ džiaugiasi kokybišku pusmečiu su geriausiais Lietuvos ir pasaulio didžėjais bei rekordiniu lankytojų skaičium ir tradiciškai vasarą su puse Lietuvos persikelia į Palangą. Tačiau neilgam. Atsibučiavę su vasara ir pajūriu, rugpjūčio pabaigoje vėl pasimatome Vilniuje.

O šiam penktadieniui „Radistai“ rikiuoja klubinėtojų pamėgtus kūrinius ir 1,5 milijono kartų „Youtube“ perklausytas kompozicijas iš naujausio savo albumo. Beje, jis pilnas ne tik puikios muzikos, bet ir supergalių. Klausantis „On Road“ atstumas Vilnius-Palanga, atrodo, įveikiamas akimirksniu. Tai labai pravers visiems, karštais vasaros savaitgaliais skubančiais prie jūros. Ne šiaip sau. Geriausios naktys Palangoje prasideda jau birželio 18-ąją kartu su „Exit vasaros re-zidencija“ startu.

„Mūsų nuotaikos visiškai turbo, nes pagaliau išleidome savo metų darbą, kuris graibstomas ne tik Lietuvoje, bet ir Majamyje, Čikagoje bei Londone sutiktas neįtikėtinai gerai. Tas jausmas, kai viskas, ką darai, pasitvirtina 100 procentų ir tu pats sau bandai įžnybti, nes vis dar negali tuo patikėti. Ir viskas dėl to, kad groji savo muziką, džiaugiesi ir stengiesi, kad žmonėms būtų gera“, - tokiomis nuotaikomis dabar gyvena „Radistai DJs“ ir kviečia pasimatyti penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)