Ant naujos bangos

„Neabejoju, kad Lietuvos merginos – tokios pat gražios, o alus – toks pat geras kaip prieš kelerius metus. Nekantriai laukiu artėjančio savaitgalio“, – elektroniniu paštu raportuoja didžėjus.

Jau šešioliktus metus scenoje ir studijoje skaičiuojantis Inkfish šiuo metu išgyvena antrąją kūrybinę bangą.

Prodiuseris visu pajėgumu kepa naujus kūrinius ir remiksus studijoje. Kaip bičių avilys dūzgia ir aktyvesnė nei bet kada didžėjaus leidybinė kompanija „Inkfish Recordings“.

„Exit Vilnius“ šokių aikštelė turės progą įvertinti patį naujausią švedo darbą – pačiose 2014-ųjų išvakarėse išleistą kūrinį „Inside Out“.

Su palaikymo komanda

Nors Vilnių ir Oslą skiria 650 kilometrų, o didžėjų ir Lietuvos publiką – net ketverių metų pertrauka nuo paskutinio vizito, Inkfish „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje jausis kaip namuose.

Kartu su atlikėju atvyksta ir būrys geriausių draugų, kuriems Inkfish Lietuvą nupiešė pačiomis gražiausiomis spalvomis.

„Artimųjų palaikymas svarbus kad ir ką bedarytum. Faktas, kad į Vilnių vykstu ne vienas, o su geriausia pasaulyje palaikymo komanda, mano vizitą pavers didžiule švente“, – rankomis trina Inkfish. Jis prisipažįsta, kad įtakos draugų entuziazmui turėjo ir juokingos skrydžių kainos.

Tai – ne pirmas kartas klubo istorijoje, kuomet didžėjus atlydi visa grupė artimųjų. Anksčiau turus po lietuviškas šokių aikšteles savo draugams ir giminaičiams rengdavo Graikijos didžėjų pora G Pal ir Anna Maria X.

Kol kas rekordinė didžėjų ekspedicija buvo užfiksuota 2005 metais, kada graikus atlydėjo net 16 draugų komanda. Ar norvegai turi šansų pamušti graikišką rekordą? Vienintelė proga įsitikinti savo akimis – penktadienį atsidurti „Exit Vilnius“ šokių aikštelėje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją