Vienintelė dama – Miss Nine

Toliau „Exit Vilnius“ klubiniame kalendoriuje rikiuojasi be konkurencijos didžiausia rudens žvaigždė Sander van Doorm. Įtakingas ir nepaprastai sėkmingas Olandijos didžėjus ir prodiuseris šiemet buvo tituluojamas viena didžiausių klubinių festivalių ikonų.

Rugsėjį į klubą sugrįš ir „Grammy“ apdovanojimui nominuotas D. Britanijos didžėjus ir prodiuseris Funkagenda.

Klubo lankytojų laukia ne mažiau karštas spalis. Pagrindine mėnesio žvaigžde pretenduoja tapti kultinio dueto „Deep Dish“ pusė Sharam iš JAV.

Pirmą kartą Vilniuje gros vokietis Moguai, šiuo metu baigiantis didžiulį turą po pagrindinius Amerikos klubus. Spalį „Exit Vilnius“ scena pasitiks ir italą Stefano Noferini, kurio sąskaitoje – nesuskaičiuojama daugybė klubinių hitų.

Vienintele dama, aplankysiančia „Exit Vilnius“ sceną taps Lietuvoje ypač laukiama didžėja ir modelis Miss Nine.

Klubo renginių horizonte ryškėja dar keli stiprūs vardai. Tai – jau 20 metų šokių aikšteles linksminantis Olandijos didžėjų duetas „Chocolate Puma“ ir Meksikos didžėjus Betoko, šią vasarą deep house skambesiu pakerėjęs „Exit“ rezidenciją Palangoje.

Ibiza nepaleidžia Edu Imbernono

Pirmasis iš klubo rudens svečių Edu Imbernon vadinamas geriausiu pavyzdžiu, kaip jaunas atlikėjas gali iškilti pasitelkęs talentą ir atkaklų darbą studijoje bei didžėjų būdelėje.

Šiandien į Vilnių atvykstančiam didžėjui – vos 24 metai, tačiau jis yra puikiai pažįstamas publikai. Edu Imbernon kas savaitgalį groja skirtingose šalyse, o dėl jo kūrinių konkuruoja svarbiausios šokių muzikos leidybos kompanijos.

Nenuostabu, kad ši vasara didžėjui taip pat padovanojo daug nuotykių ir patirties šokių aikštelėse.

Įdomus faktas – Ibiza didžėjaus nenori paleisti net vasarai baigiantis. Štai jau kitą naktį po pasirodymo „Exit Vilnius“ Edu Imbernon vėl šokdins legendinio klubo „Space“ publiką Ibizoje.

Kritikų išgirtas Edu Imbernon remiksas rokerių „The XX“ kūriniui „Reunion“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)