Įkvėptas Amerikos

Užkulisiuose kalbama, kad Henrik B vos per plauką netapo vienu iš trijų pasaulio klubinę industriją sudrebinusio didžėjų susivienijimo „Swedish House Mafia“ vyrų.

Šiandien atlikėjas scenoje ir studijoje bendradarbiauja su populiariausiais Švedijos prodiuseriais Axwell, Avicii, John Dahlback ir kasmet žymi naujus aplankytus klubus pasaulio žemėlapyje.

Į Lietuvą Henrik B atvyksta įkvėptas turo Amerikoje, kur vizitavo svarbiausias klubines scenas Las Vegase, Niujorke ir kituose megapoliuose.

Būtent Amerikoje buvo susuktas vaizdo klipo naujausiam Henrik B hitui „Echoes“. Filmavimas, kuriame dalyvavo ir didžėjus, vasarą vyko Kalifornijoje, vaizdingame Joshua Tree nacionaliniame parke, dykumoje.

Stulbinanti statistika

Aukštai iškeltomis rankomis festivaliuose sutinkamo „Echoes“ kūrybinė statistika yra stulbinanti – trys prodiuseriai ir šeši mėnesiai. Būtent tiek pajėgų ir laiko prireikė sukurti šį, atrodytų, vos kelis akordus turintį šokių muzikos hitą.

Kūrinys gimė Henrik B ir prodiuserių Niklas Gustavsson su Peter Johansson studijose. „Nuo kitų Švedijos klubinių prodiuserių skiriamės tuo, kad gyvename ne Stokholme. Visi trys esame labai išrankūs, kuomet vyksta kūrybinis procesas, būtent todėl su „Echoes“ užtrukome taip ilgai“, – pasakoja pats Henrik B.

Didžėjus – speleologas?

Paklaustas, ką veikia laisvalaikiu, Henrik B nemirksėdamas atšauna, jog yra vienintelis planetos didžėjus, kuris myli ne tik gamtą, bet ir speleologiją – požeminių urvų tyrinėjimą. Galima tik spėlioti, ar tai teisybė, ar dar vienas juokelis iš nuolat sąmoju trykštančio didžėjaus lūpų.

Štai visai neseniai Henrik B „Facebook“ sieną savo fanų džiaugsmui praturtino tokia žinute: „Pavargote būti vienu iš daugelio? Norite tapti unikalus ir nedaryti to, ko imasi kiekvienas? Klausykite Henrik B muziką, daugiau niekas to nedaro“.

Ar penktadienį „Exit Vilnius“ scenoje bus ne tik muzikos, bet ir juokų? Vienintelė galimybė sužinoti – atvykti į klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)