Trečias kartas iš eilės

Meilės naktis klube laukiama ne tik dėl puikios progos savo jausmais pasidalinti garsiai skambant šokių muzikai. Šv. Valentinas kasmet įspėja, kad pavasaris – jau čia pat ir šalti liko nebe ilgai. Pavasario pranašu ir šv. Valentino porininku „Exit“ scenoje Andy Duguid taps jau trečius metus iš eilės.

„Liekame ištikimi tradicijai meilės naktį įgarsinti euforiniu ir jausmingu progressive trance skambesiu. Visas šios muzikos formules išmanančiam Andy Duguid karštą šeštadienio datą patikime be jokių papildomų klausimų“, – sakė „Exit“ programos vadovas Ignas Vanagas.

Paslaptis – organika

Kaip visuomet Andy Duguid atvyksta kupinas studijos naujienų. Pernai išleidęs 10 iš 10 įvertintą šokių muzikos rinkinį „Miracle Moments“, prodiuseris šiuo metu intensyviai ruošiasi antrojo albumo leidybai. Šeštadienį „Exit“ lankytojai išgirs ir svajingą diskotekų himną „Dreams“, kurį Andy Duguid šiemet išleido Reeves pseudonimu.

Pats Andy Duguid mano, kad jo leidžiamų kūrinių sėkmės paslaptis – organiškumas. „Svajingas vokalas, gyva boso partija, fortepijono, akustinės gitaros sąskambiai, kūrybiškai apipinti elektroniniais garsais – tai ko reikia kūriniui“, – įsitikinęs Andy Duguid, kurio pagrindinis veiklos įkvėpėjas – vienas iš elektronikos ir new wave muzikos pionierių Jean-Michel Jarre.

Pakeliui – du nauji veidai

Toliau link pavasario šokių aikštelė judės su dviem ypač spalvingomis klubinio pasaulio asmenybėmis, dar negirdėtomis „Exit“ tribūnoje.

Vasario 19 dieną klubas sveikins karščiausiose planetos diskotekose grojantį JAV didžėjų Jonathan Cowan. Pirmą kartą į Lietuvą atvykstantis didžėjus rezidento pareigas eina Majamio „Shine“ ir Ibizos „Pacha“ klubuose. Po kitus pasaulio miestus Jonathan Cowan blaškosi kartu su ilgamečiu scenos partneriu Sander Kleinenberg.

Didžiausią vasario žvaigždę klubas „Exit“ šįkart pristatys mėnesio pabaigoje. Vasario 26 dieną šokių aikštelę sprogdins Funkagenda iš D. Britanijos, skaičiuojamas tarp ryškiausių pasaulio didžėjų ir prodiuserių. Daugiatūkstantinių „Sensation“ renginių žvaigždės ir krūvos klubinių hitų autoriaus triuškinantys pasirodymai klubuose nusakomi dviem žodžiais: „Šimtaprocentinis grūvas“.

Andy Duguid ir šv. Valentino naktis 2010 metais klube „Exit“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją