Savo „Facebooko” paskyroje dar antrojo pusfinalio metu Monika Liu rašė, kad „man jau dabar plaka širdis už Moniką Linkytę ir Vaidą Baumilą , ir už dainą, kurios bendraautorė šiemet esu ir kuri jau va tuoj tuoj gros per labai daug Europos televizorių ir kompiuterių. Svarbiausia - žinau, kad jie šiandien gerai išsimiegojo , ir yra šaunuoliai. Labai palaikau ir prabalsuosiu už juos iš visų Londono mobilkių kiek tik pamatysiu!!!”

Paklausta, ką Monika Liu galvoja apie lietuvių patekimą į Eurovizijos finalą, ji sakė, kad džiaugiasi ir palaiko savo tautiečius.

„Aš žinoma dėl finalo labai džiaugiuosi, Monika ir Vaidas yra šaunuoliai. Sunku įsivaizduoti, kol pats esi nepatyręs, kaip jie turėjo pavargti visą savaitę būdami ten, nešti didžiulę atsakomybę, atlaikyti visus komentarus ir skirtingas nuomones, galiausiai, stovėti scenoje energingai ir padaryti viską, ką gali geriausiai”, - DELFI sakė Monika.

Pirmą kartą nuo paauglystės „Euroviziją" sekanti Monika Liu sakė, kad stebint juos merginai išties dreba širdis.

„Pirmą kartą nuo paauglystės laikų stebiu šį konkursą su drebančia širdimi už Lietuvą. Man jie jau nugalėtojai, o pirmoji vieta nebūtų į naudą mūsų valstybei. Aš prognozuoju, kad Monika su Vaidu bus pirmųjų penketuke”, - sakė Monika Liu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)