Kaip rašoma pranešime spaudai, tai vienintelė atlikėja moteris, du kartus laimėjusi „Euroviziją“.

2012 m. laimėjo konkursą su hitu „Euphoria“
2023 m. laimėjo konkursą su daina „Tattoo“

Loreen - „Tattoo“:

955 - tiek taškų Loreen surinko dukart laimėdama didįjį „Eurovizijos“ finalą: daina „Euphoria“ surinko 372 taškus, o daina „Tattoo“ - 583 taškus.

Tikrasis atlikėjos vardas - Lorine Zineb Nora Talhaoui, tačiau visame pasaulyje profesionaliai ji yra žinoma kaip Loreen.

Loreen gimė 1983 m. spalio 16 d. ir šiemet atšventė 40-ties metų jubiliejų.

Karjerą pradėjo 2004 m. vykusiame televizijos konkurse „Idol“, kur užėmė ketvirtąją vietą.

Ji gimė 1983 m. Stokholme, Švedijoje, marokiečių berberų imigrantų tėvų šeimoje.

Loreen singlas „Euphoria“ per vieną savaitę Jungtinėse Karalystėje buvo parduotas 62,148 kopijų tiražu ir tapo vienu sėkmingiausiu „Eurovizijos“ hitu istorijoje.

Loreen - „Euphoria“:

Loreen nusifilmavo Aleksio Almstromo ir Dunjos Vujovic režisuotame kino filme „JJ+E“. Filmą, kuriame dainininkė atliko Marijos vaidmenį, „Netflix“ pristatė 2021 m. rugsėjo pradžioje.

Loreen nėra ištekėjusi ir neturi vaikų. 2004-2006 m. ji palaikė artimus santykius su 2004 m. „Idol“ konkurso nugalėtoju, dainininku Danieliu Lindstromu. 2017 m. pradžioje Loreen prisipažino esanti biseksuali.

„Is It Love“ - taip vadinasi naujausias Loreen singlas. „Ji išleista. Ir ji yra jūsų“, - tokius žodžius dainininkė parašė „Instagram"“ kai pagaliau išleido singlą „Is It Love“. Apibūdindama dainą ji sakė:
„Tai daina, kurioje aprašoma ir apmąstoma meilė, kuri yra tokia gili, bet kartu kupina sumaišties. Tai daina apie suvokimą, kad norint giliau suprasti save, reikia priimti gyvenimo dvilypumą, nes nežinomybė ir aiškumas eina koja kojon ir yra vienodai svarbūs. Norint patirti tikros meilės gylį, reikia priimti ir patirti skausmo gylį“.

Loreen - „Is It Love“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją