Paulius savirealizacijos keliais žengė drauge su grupėmis „Dublicate“, „Overtone“, „Bango Collective “ bei soliniais projektais.

„Mes niekuomet nesakėme, kad „Empti“ daugiau niekada nebegros, todėl galima teigti, kad niekuomet taip iki galo ir neišsiskyrėme. Su Pauliumi visą laiką palaikėme ryšius, dalinomės mintimis, kol galiausiai, beveik prieš pusmetį, nusprendėme pabandyti vėl susieiti. Įrašėme dainą „Don‘t miss the party“, kuri jau sukasi radijo eteryje, nuo to viskas ir prasidėjo“, - pasakojo Giedrė.

„Jau kuris laikas galvoje sukosi mintis, jog tai, ką darėme, buvo visai gražu ir kodėl gi nepadarius to paties grožio dar kartą“, - muzikinį sugrįžimą komentavo kūrybinio proceso įkarštyje pagautas Paulius.

Kuo daugiau geros muzikos, tuo geriau

Pasak Giedrės, šiuo metu daugiau dėmesio skiriama koncertinės programos „šlifavimui“, o albumo įrašinėjimo darbai nusimato artimiausioje ateityje: „Šiuo metu daugiau dirbame prie koncertinės programos, kad galėtume žmonėms vėl pasirodyti gyvai. Kiek vėliau iš viso šio darbo natūraliai turėtų sekti ir albumas“.

Paklausta, ar drabas grupėje „Empti“ neatims jos iš „Pieno lazerių“, Giedrė patikino, jog laiko atras viskam: „Kuo daugiau geros muzikos, tuo geriau. Jei būtų neįmanoma visko suderinti, net nebūtume pradėję. Viskas, ką darėme iki šiol, pasilieka savo vietose ir niekur nedingsta. Aš jaučiuosi namuose ir su „Pieno lazeriais“, tačiau vėl būti „Empti“ yra tiesiog labai gera“.

Sugrįžimui besiruošiantys Paulius ir Giedrė dirba ne tik su naujomis dainomis, jie kuria ir naują skambesį seniems, gerai pažįstamiems kūriniams: „Koncertų metu bus dauguma tų pačių dainų, tačiau jos bus kitaip aranžuotos. Mes ir patys dabar kitokie. Praėjo nemažai metų, pasaulis juda į priekį, o mes judame drauge su juo – nestovime vietoje. Stilistiškai mūsų muzika skambės tiesiog brandžiau“.

„Aš niekuomet nebuvau užrišęs muzikinės veiklos. Viskas, ką aš darau, susiję tik su muzika. Nesinori papulti į tą ratą, kur voverytės bėgioja, norisi plėstis ir kuo daugiau kurti“, - tikino Paulius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją