Prieš atlikdamas dainą, atlikėjas padarė trumpą pertrauką, kurios metu prisiminė Elžbietą II, gerbėjams papasakojo, kokią įtaką karalienė padarė jo gyvenimui. E. Johno kalbos metu ekranuose pasirodė jos atvaizdas.

„Man 75-eri. Ji buvo su manimi visą gyvenimą, man labai liūdna, kad jos nebebus, bet aš džiaugiuosi, kad ji rami, ir džiaugiuosi, kad ji ilsisi. Ji to nusipelnė, nes sunkiai dirbo.

Siunčiu savo meilę jos šeimai ir jos artimiesiems. Pasiilgime, bet jos dvasia gyvuoja, ir mes šį vakarą švenčiame jos gyvenimą su muzika“, – jautriai kalbėjo atlikėjas.

„Ji buvo įkvepiantis žmogus. Buvau šalia jos ir ji buvo fantastiška. Karalienė su malonumu, padorumu, nuoširdžiu rūpesčiu ir šiluma vedė šalį per didžiausias ir tamsiausias akimirkas“, – pridūrė jis koncerto metu.

Po tokios kalbos muzikantas atliko dainą „Don't Let the Sun Go Down on Me“ velionės matriarchės garbei, rašo ew.com.

Tą pačią dieną prieš koncertą E. Johnas rašė apie karalienės mirtį ir savo socialiniuose tinkluose.

„Kaip ir visai tautai, man labai liūdna išgirsti žinią apie Jos Didenybės karalienės Elžbietos mirtį. Karalienė Elžbieta buvo didžiulė mano gyvenimo dalis nuo vaikystės iki šios dienos, ir aš jos labai pasiilgsiu“, – rašė jis.

E. Johnas nebuvo vienintelis, kuris skyrė laiko savo pasirodymo metu, kad prisimintų britų ikoną. Savo pasirodyme „Madison Square Garden“ Haris Stylesas paprašė koncerto dalyvių, pagerbti karalienės „70 metų tarnybą“ griausmingomis ovacijomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją