Renginio metu taip pat skambėjo Fella duetas su reperiu Niko Barisu ir bendras Dynoro kūrinys su hip-hopo grupe „8 Kambarys“, o viena didžiausių vakaro staigmenų tapo neskelbtas grupės „69 Danguje“ pasirodymas kartu su Dynoro.

Klausytojai visiškai pašėlo, kai į sceną netikėtai žengė „69 Danguje“ narės Karina Krysko, Nijolė Pareigytė ir Goda Alijeva, o bene garsiausias lietuvių elektroninės muzikos prodiuseris Dynoro kartu su grupe gyvai atliko „69 Danguje“ hito „Velniškas greitis“ remiksą, rašoma pranešime spaudai.

„Koncertas viršijo visus lūkesčius. Nors lygiai prieš savaitę koncertavome didžiausiame pasaulyje elektroninės muzikos renginyje Amsterdame, Vilniuje buvo dar geriau!”, – po koncerto sakė Dynoro.

Vakarėlio akimirkos:

„Turbūt namuose visada linksmiau, o sava aikštelė leido klausytojams padovanoti ir staigmenų – bendrus kūrinius su „Lithuania HQ“ draugais, grupėmis „8 Kambariu“ ir „69 Danguje“.

„Pirmą kartą „69 Danguje“ dainos „Velniškas greitis“ remiksą pristačiau 2019 metais festivalyje „Granatos“. Kaip vėliau paaiškėjo, grupės narėms mano versija patiko, taigi buvo žiauriai gera pirmą kartą kūrinį atlikti gyvai kartu su grupe, – pasakojo Dynoro. - Fenomenali Karinos, Nijolės ir Godos energija visiškai nunešė „Lofto“ stogą ir tapo viso vakaro kulminacija. Net neabejoju, kad ne paskutinį kartą susitinkam su „69 Danguje“ ant tos pačios scenos.“

„Lithuania HQ“ pasirodymą pradėjo susirinkusius elektroninės muzikos gerbėjus apšildęs lietuvių didžėjus Xd, po kurio į „Lofto“ viduryje esančią sceną žengė šokių muzikos žvaigždė iš Graikijos – TRFN. Publikai apšilus pasirodymą tęsė Europoje išgarsėję „Lithuania HQ“ didžėjai Lucky Luke ir Gaullin, o renginio koncepcija, grįsta „boiler room“ estetika, buvo pilnai išpildyta, kai klube susirinkę klausytojai apsupo salės viduryje įrengtą didžėjų pultą ir atlikėjus iš visų pusių.

„Po tiek metų praėjus nuo mūsų paskutinio grojimo Lietuvoje ir pasirodymo Amsterdame, iš kurio ką tik grįžime į Lietuvą, nesitikėjom tokios energijos ir nesitikėjom, kad bus taip gerai! Publika buvo fantastiška ir esame labai labai laimingi“, – sakė Lucky Luke ir Gaullin.

„Dar maloniau, kad klausytojai taip gerai priėmė mūsų naujus kūrinius – tai, ką girdėjote Vilniuje, nėra tik gerai pažįstamas „Lithuania HQ“ skambesys, čia buvo ir daug eksperimentų, tai, ką galima įvardinti kaip mūsų laisvalaikio kūrybą,“, – pasakojo Lucky Luke. „Tai ir nauja „Lithuania HQ“ muzikos kryptis, ir naujas stilius, stengiamės kurti ir atrasti kažką nauja, o tai, ką girdėjote, visa tai atspindi, todėl labai džiaugiamės, kad kompanijos gerbėjams taip patiko.“

Vakaro kulminacija tapo visame pasaulyje populiaraus lietuvių prodiuserio Dynoro pasirodymas. Atlikėjas klausytojams pristatė savo naujus kūrinius ir pradžiugino atlikdamas savo didžiausius hitus, tarp jų – ir per 2 mlrd. perklausų muzikos platformose surinkusį dainos „In My Mind“ remiksą. Koncerte kartu su Dynoro kūrinį „Ieškau“ taip pat gyvai atliko Lietuvos hip-hopo grupė „8 Kambarys“ ir Niko Barisas, o grupė „69 Danguje“ – savo hitą „Velniškas greitis“.

Jau gerokai po vidurnakčio klausytojams dar nesiskirstant, paskutiniai į „Lofto“ sceną žengė ilgametis „Lithuania HQ“ prodiuseris Fella ir didžėjus Aivarask, kurie užbaigė vakarą energingiausia vakaro elektroninės muzikos doze. Kartu su reperiu Niko Barisu Fella taip pat kartu atliko bendrą kūrinį „Karamelė“.

„Renginys buvo ypač geras ir suteikė pozityvių emocijų tiek mums, tiek ir klausytojams – su komanda jau planuojame mūsų kitą renginį Lietuvoje su dar daugiau svečių ir siurprizų“, – sakė Fella.

Koncertas Vilniuje buvo pirmasis visos sudėties „Lithuania HQ“ komandos pasirodymas nuo 2019 metų. Daugiau nei 6 valandas trukęs koncertas, renginyje dalyvavę socialinių tinklų influenceriai ir minia elektroninės muzikos gerbėjų, išlaukusi pačių paskutinių vakaro dainų ir dar prašiusi atlikėjų Fella ir Aivarask pakartoti kelis kūrinius, patvirtino, kad nuo 2012 metų gyvuojanti sėkmingiausia elektroninės muzikos leidybos kompanija „Lithuania HQ“ jau užsiaugino visą kartą ištikimiausių kompanijos ir elektorinės muzikos gerbėjų kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją