Į festivalį vienai nakčiai atvyks uostamiesčio "Tarptautinės Eksperimentinės Meno Akcijos" (TEMA) kolektyvas. Jo nariai iš apleistos gamyklos šiukšlių kurs interjerą pogrindinei loftų erdvei. „Temos“ džiazo atlikėjai „i4COMBO“ žada išsiskirstyti po renginio erdvę ir vien klausos pagalba derinti tarpusavio veiksmus.

Linas Kutavičius („Lightforms“) ir Dovydas Klimavičius negyvas industrines loftų erdves nuspalvins šviesos ir vaizdo instaliacijomis, o eksperimentinis teatras „Dėžutė“ į jas įlies vaidybinio veiksmo bei emocijų.

„Ground Zero“ dalyvaujantys elektroninės muzikos kompozitoriai LYS, AD_OS, PB8, Arnas Anskatis savo pasirodymais ketina interpretuoti garso architektūros idėją, o juos pakeisiantys elektroninės šokių muzikos didžėjai užbaigs naktį diskoteka.

Į renginį organizatoriai kviečia ateiti anksčiau, nes iki naktinės dalies lauks daugybė „Dizaino savaitgalio“ renginių, tarp kurių rūbų dizainerės Aušros Norkutės kolekcijos „Tabletė“ pristatymas su gyvu acid jazz stiliumi grojančios grupės „Brassbastardz“ koncertu, eksperimentinio vaizdo meno ir laisvalaikio projekto „Vodka Jugend“ ir projekto „Lumotree“ garso ir vaizdo instaliacija pavadinimu CUP CUP CUT, kuriai sukurti, autorių teigimu, prireikė 1000 „trumpalaikės gerovės simbolių“ – vienkartinių puodelių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją