Tiesa, kontraversiškas Alen Chicco sceninis įvaizdis - ryškus makiažas, kostiumai sulaukė ir prieštaringų reakcijų. Kaip rašoma spaudos pranešime, atlikėjas pasakojo, jog debiutinis jo kūrinys „Aš čia“ kalba apie iššūkius, su kuriais tenka susidurti norint išlikti savimi, iš minios stipriai išsiskiriančiam vaikinui.

„Man buvo svarbu pradėti savo muzikinį kelią su tokia daina, kuri atspindėtų vidinę kovą prieš lipant į sceną, kuri atspindėtų aukštesnę žmogaus būtį ir išėjimą iš komforto zonos. Ši daina tai manifestas savo ydoms ir geismams – laikas nuo jų daugiau nebėgti, o susitaikyti ir gyventi harmonijoje. Ši daina - tai mano pareiškimas pasauliui, kad aš neišeinu ir aš nenutylu. Tai prisipažinimas sau ir kitiems, kad turiu daryti tai, ką noriu daryti ir nesivaikyti madų. Tai prisipažinimas sau, kad galiu būti pažeidžiamas. Šiomis dienomis to labiausiai pasigendu. Atrodo visi nori būti geriausi, nepalaužiami. Slepiamės už sienų, užsidedame šarvus, bet ilgainiui pradedam patys juose pūti. Trapumas yra gražu. Mano manymu iš jo gimsta tikroji stiprybė. Tikiuosi daugelis dainoje ras bent dalelę savęs!“ – sako atlikėjas.

Džiugi žinia, visiems, kas pamilo atlikėją muzikinio projekto metu ir laukė kada jį vėl galės išgirsti gyvai – Alen Chicco rengia savo debiutinį koncertą dar šiais metais. Tikslios koncerto vietos ir laiko Tomas Alenčikas-Alen Chicco dar neatskleidžia, tik intriguoja, jog renginio vieta pasirinkta neatsitiktinai ir žada nustebinti klausytojus išskirtine programa bei ypatingu įvaizdžiu.

Prie debiutinio atlikėjo kūrinio „Aš čia“ dirbo profesionalų komanda: dainos bendraautorius Vytautas Bikus, garso režisierius Normantas Ulevičius, atlikėjas taip pat dėkoja Mantui Linkevičiui, jį palaikančiai performerių komandai „House of Kulkidz“, stilistui Katkui Temsta, Dianai Šulcaitei, už suteiktą galimybę Samui Urbonavičiui.

Kviečiame dainos paklausyti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)