Naujos koncertinės programos moto – tai, kas paprasta, gražu ir amžina. Tai dainos, kurios amžinos kaip saulė, jūra, smėlis, kurios eina iš širdies į širdį ir sukuria ilgai išliekančias bendrumo akimirkas, rašoma pranešime spaudai.

Dainininkui akompanuos E. Kučinsko naujai sukurtas populiariosios muzikos orkestras, kuriame gros talentingiausi ir profesionaliausi Lietuvos muzikantai.

„O koks koncertas be staigmenų? Žinoma, bus ir jų!“ – intriguoja E. Kučinskas.

Ilgametė sėkminga Edmundo Kučinsko sceninė patirtis, išskirtinis muzikalumas, ypatingas balso tembras, autentiškas, su niekuo nesumaišomas stilius, ekspresija ir charizma lemia, kad jo koncertai visada yra nuostabi pramoga ir geros nuotaikos garantija, puiki dovana sau ir artimiesiems.

„Švęskime gyvenimo šventę kartu!“ – kviečia Edmundas Kučinskas visus, pasiilgusius elegantiškos, kokybiškos, klasikinio formato ir šiuolaikiško skambesio pop muzikos.

Štai kaip pats Edmundas sako apie savo būsimus koncertus: „Mieli bičiuliai! Kviečiu Jus šį magišką metų laiką leistis su manimi į muzikinę kelionę po gražiausius ir amžinus žmogaus jausmus: meilę, draugystę, laimę, džiaugsmą, o kartais liūdesį ir skausmą. Pažadu būti patikimu šios kelionės palydovu, nuvesiančiu jus į spalvingą kaip pats gyvenimas šventinę pasaką, kurioje bus ir džiugesio, ir melancholijos, ir energingų linksmų ritmų. Kviečiu pasimėgauti dainomis, kurios paprastos ir amžinos kaip dangus ir žvaigždės, kaip jaukiai spindinčios Kalėdų lemputės, kaip iš dangaus tyliai besileidžiančios snaigės. Daina yra tai, kas sujungia širdis ir sukuria bendrumo akimirkas, kurios išlieka atmintyje dar ilgai ir sugrįžus į kasdienybę. Tai – gyvenimo džiaugsmas, kurį kviečiu patirti gyvai savo koncerte. Kviečiu visus – ir tuos, kurie daug metų buvo su manimi ir tapo mano bičiuliais ir draugais, ir tuos nepažįstamuosius, kurie pasiilgo elegantiškos, kokybiškos, klasikinio formato ir šiuolaikinio skambesio pop muzikos. Mano koncerte bus ir šiaurietiškos melancholijos, ir pietietiškos kaitros. Jame bus ir naujausių dainų, ir jūsų pamėgtų hitų. Tikiu, kad savo dainomis sušildysiu sužvarbusias širdis, paguosiu kenčiančias, pripildysiu jas šviesos ir meilės, uždegsiu tikėjimo kalėdiniais stebuklais ugnelę, kuri naktį pavers aušra, priešus – draugais, o neapykantą – meile. Bent vieną vakarą tikrai būsiu jūsų visų antidepresantu.

Tesnigs ne tik raudonom rožėm, bet ir džiaugsmu, viltimi ir meile! Jūsų, Edmundas Kučinskas“

Koncertai vyks:
Gruodžio 25 d. – Vilniaus koncertų salėje „Compensa“
Gruodžio 26 d. – Klaipėdos „Švyturio“ arenoje
Kovo 2 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje
Kovo 16 d. – Šiaulių arenoje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją