Dainininkė sako, kad tai – puiki galimybė jai pasitreniruoti prieš lapkričio 23 d. vyksiantį teatralizuotą koncertą „IstorijosNiujorko“. Dalios Ibelhauptaitės ir Gedimino Šeduikio režisuojamame koncerte E. Jennings turės parodyti ne tik dainavimo, bet ir vaidybos sugebėjimus.

„Scenoje turiu jau 20 m. patirties, tačiau kaip atlikėja noriu ir toliau tobulėti. Todėl nuolatos keliu sau iššūkius, stengiuosi išbandyti kažką naujo. Būtent dėl to ir savo repeticijas perkėliau į viešas erdves – man patinka taip parodyti save publikai, sukurti intymesnį ryšį su žmonėmis“, – sakė E. Jennings.

Šįkart teatrališkai pasipuošusi Erica stotyje atliko tris savo dainas: populiariąją „Leading me home“ bei dvi dainas iš savo būsimo džiazo albumo, kuris dar nebuvo pristatytas viešai: „Since you came to town“ ir „Driftin“.

Su populiariais džiazo muzikantais iš Niujorko įrašiusi džiazo albumą „New Standards“, Erica jį pirmą kartą pristatys per koncertą „Istorijos iš Niujorko“. Prie albumo prisidėjusi komanda gali pasigirti išties įspūdinga patirtimi: jo gitaristas Jack Cavari anksčiau dirbo su Frank Sinatra, Liza Minelli ir Aretha Franklin, o prodiuseris Joseph Baldassare bendradarbiauja su Bob Dylan.

Beje, būtent Joseph Baldassare prodiusavo ir garsiąją E. Jennings dainą „It’s a Lovely Day“.

„Kiekviena dainininkė be galo džiaugtųsi galimybe bendradarbiauti su tokiais profesionaliais, daug patirties turinčiais muzikantais. Aš labai didžiuojuosi šiuo albumu, nekantrauju, kada galėsime jį pristatyti“, – DELFI sakė E. Jennings.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)