Nemažai gerbėjų užsienio šalyse turinti Donata neslepia, kad buvo šiek tiek neįprasta po penkerių metų vėl uždainuoti gimtąja kalba, tačiau neseniai su britų grupe „Cherry white“ padainavusi savo seną kūrinėlį „Ten“, dar kartą isitikino – muzika neturi kalbos.

Daina „Be Tabu“ truputį feministinė, truputį senmergiška, įžūli, provokuojanti ir išprotėjusi, lygiai tokia, kokia save mato Donata. „Norėjosi kažko, kas priverstų suklusti, gal net supykdytų, įžeistų, pažadintų kitokius jausmus negu žmonės įpratę jausti klausydamiesi muzikos“, – sako dainininkė.

Naujausia Donatos daina „Be tabu“:

„Be Tabu“ – pirmasis Donatos kūrinys lietuvių kalba, įkeltas į jos oficialų VEVO puslapį youtube kanale, kuriame kol kas publikuojamas tik „Revolution“ dainos klipas. „Labai apmaudu, bet visai neseniai del techninių kliūčių praradau virš 30 000 peržiūrų, tačiau su naujais kūriniais planuoju pasiekti dar ne to“, – apie planus nesedėti rankų sudėjus pasakoja ugningu charakteriu garsėjanti dainininkė.

Donata džiaugiasi, kad palikusi Lietuvą, niekada neapleido muzikos. Turkijoje sėkmingai koncertavo su net dvejomis gyvo garso grupėmis, pradėjo karjerą tarptautinėje scenoje, Anglijoje dirba su roko ir bliuzo grupe – pasirodo vietiniuose festivaliuose ir britų muzikos klubuose, o galbūt koncertai neaplenks ir išsiilgtosios Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)