Jessica Shy, kurios kiti gastrolių koncertai vyks gruodžio 19-ąją „Švyturio“ arenoje Klaipėdoje, gruodžio 22-ąją „Avia Solutions Group“ arenoje Vilniuje, gruodžio 27-ąją „Šiaulių“ arenoje ir gruodžio 29-ąją „Kalnapilio“ arenoje Panevėžyje, įspūdingame šou atliko visus populiariausius savo hitus. Sausakimšai užpildytoje arenoje vykęs šou nepaliko abejingų.

Pirmąjį gastrolių „Pasaka“ koncertą Kaune pamatė ne visi dainininkės gerbėjai, nes likus kelioms savaitėms iki renginio į jį buvo išpirkti visi bilietai. Labai nedidelis skaičius bilietų liko ir į kitus Jessicos Shy koncertus Klaipėdoje, Vilniuje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Koncerto akimirkos – galerijoje:

Jessicos Shy, kuri muzikos apdovanojimų „M.A.M.A.“ ceremonijoje pretenduoja laimėti net 7 apdovanojimus, koncertą „Žalgirio“ arenoje Kaune pradėjo ypatingas svečias – dainininkas Rokas Yan. Vienas ryškiausių ir sparčiausiai į šalies garsiausių dainininkų sąrašą kopiantis kūrėjas ir atlikėjas Rokas Yan, neseniai išleidęs debiutinį albumą „Melodramos“, sausakimšoje arenoje vos tilpusią publiką išjudino atlikęs didžiausius savo hitus.

Didžiausią karjeroje šou „Pasaka“, specialiai kuriam buvo sukurta išskirtinė scenografija bei specialiųjų efektų, pirotechnikos ir lazerių programa, Jessica Shy pradėjo su to paties pavadinimo daina „Pasaka“. Titulinis antrojo dainininkės albumo kūrinys buvo sujungtas su kitomis dviem žinomomis dainomis „Melodija“ ir „Nieko nieko“. Vėliau skambėjo publikos simpatijas pelniusios dainos „Rast atsakymą“, „Taip atsitiko“, „Oras ir vanduo“ bei „Laikas negydo“.

Po neilgos pertraukos scenoje pasirodžiusi Jessica Shy atliko dainą „Žiburiai“, o vėliau skambėjusius hitus „Tu palauk“ ir „Viskas ką turiu“ kartu su dainininkei traukė visi pilnutėlėje „Žalgirio“ arenoje susirinkę žiūrovai. Pasigirdus pirmosioms dainos „Ilgėtis mėnulio“ natoms publika pradėjo ošti, o atliekant dainą „Stadionai“ žiūrovai scenoje dar kartą išvydo ir koncertą pradėjusį dainininką Roką Yan.

Įspųdingo šou pakerėta publika visiškai pašėlo skambant Jessicos Shy hitams „Tyliai pakuždėk“, „Rožė“, „Šokam lėtai“, „Rugpjūtis“ ir „Dėl tavęs“. Areninio turo „Pasaka“ pirmojo koncerto kulminacija buvo pasiekta skambant dainai „Apkabink“, kurios metu sceną užliejo tikrų tikriausias kibirkščių lietus, areną nušvietė visos įmanomos šviesos, specialieji efektai, pirotechnika ir lazeriai. Įsiaudrinusios publikos bisui iškviesta Jessica Shy išpildė visų susirinkusių norą ir dainą „Apkabink“ atliko dar kartą.

Įspūdingą gastrolių Pasaka pradžios koncertą surengusi Jessica Shy neturi laiko kada ilsėtis. Netrukus įvyks kiti dainininkės gastrolių koncertai. Jessicos Shy areninį turą „Pasaka“ pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją