Pasirodymai – iki 7 valandų trukmės

Jeigu yra manančių, kad Nick Warren amžiaus ir kalibro didžėjams laikas keliauti ne į šokių aikštelę, o į užtarnautą poilsį, reikia galvoti iš naujo.

Didžėjus, šiemet jau spėjęs aplankyti Braziliją, Japoniją, Indiją ir Majamį, dabar intensyviai groja Europoje. Jau netrukus atlikėjas vėl kels sparnus į turą JAV ir Pietų Ameriką.

Jau daugiau nei 20 metų ryškiausiai scenoje žibantis didžėjus iki šių stebina pasirodymais, kurių trukmė – sunkiai prognozuojama. Pavyzdžiui, praėjusį savaitgalį Budapešte Nick Warren driokstelėjo 7 valandų setą.

Didžėjus publikos ausis pamalonina įspūdinga šokių muzikos selekcija, kurioje netrūksta ir paties Nick Warren potėpių. Penktadienį Vilniui atlikėjas pristatys savo asmeninėje leidybos kompanijoje „Hope“ vos prieš kelias savaites išleistą kūrinį „Devil‘s Elbow“.

Šokių aikštelė neabejotinai išgirs ir bendro Nick Warren ir Jody Wisternoff projekto „Way Out West“ garso takelių.

Šiuo metu šokių muzikos mėgėjai su nekantrumu graibo informaciją apie bendrus Nick Warren ir kito progressive house grando Hernan Cattaneo pasirodymus. Žvaigždžių back2back setai tokie populiarūs, kad didžėjai jau svarsto apie bendrą darbą studijoje. Gal ateityje šį dvejetą pavyks išgirsti ir Lietuvoje?

Kišenėje – naujas miksas

Tarp svarbiausių Nick Warren naujienų šiandien – ir naujausia prestižinės serijos „The Master Series“ kompiliacija, išleista kompanijos „Renaissance“.

„Laikui nepavaldi selekcija“. „160 minučių baigsis greičiau nei tikitės“. Taip recenzentai visame pasaulyje įvertino šį miksą. Pirmoji jo dalis skirta ramiai elektronikai, antroji pasižymi Nick Warren klubiniu skambesiu – gilia bei melodinga house ir techno muzika su euforiniu finalu.

Nick Warren galima drąsiai vadinti svarbiausių klubinės scenos rinkinių čempionu. Jo sąskaitoje – net 8 „Global Underground“ miksai, pati pirmoji „Back To Mine“ kompiliacija ir „Balance“ serijos grynuolis.

Šokių muzikos legendą klube pasitiks Kastis Torrau, kurio garso takelį „Monster“ Nick Warren šiuo metu mielai groja visame pasaulyje.

Nick Warren – Devil‘s Elbow:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)