Pagrindinė grupės vokalistė Beyonce apie „Destiny's Child“ sugrįžimą į sceną praėjusią savaitę paskelbė socialiniame tinkle „Facebook“. Savo paskyroje ji rašė: „Labai didžiuojuosi galėdama pranešti apie pirmą originalų „Destiny's Child“ kūrinį po aštuonerių metų!“.

31 metų atlikėja socialiniame tinkle taip pat pristatė naujojo albumo „Love Songs“ viršelį bei nuorodą, kur gerbėjai gali jį užsisakyti dar prieš jam sausio 29 dieną pasirodant prekyboje.

Merginos ant scenos naująją dainą „Nuclear“ pristatys vasario 3 dieną įvyksiančiame prestižiniame amerikietiško futbolo „Super Bowl“ šou renginyje.

B. Knowles neseniai žurnalui „GQ“ sakė, kad pastaruoju metu ji įrašų studijoje leido laiką su Pharrellu, populiariu ritmenbliuzo prodiuseriu Timbalandu, Justinu Timberlake'u ir savo sutuoktiniu Jay-Z. „Mes visi pradėjome paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje, kai ritmenbliuzas buvo svarbiausias žanras ir mes visi tam tikra prasme norime tai sugrąžinti – tą jausmą, kurį mums suteikė muzika“, - sakė dainininkė.

Kalbėdama apie tai, kas įkvėpė netrukus pasirodysiantį naują albumą, B. Knowles sakė: „Daugiausia tai ritmenbliuzas. Man visada įtaką darė Prince, roko bei soulo muzika. Čia yra šiek tiek D'Angelo, Arethos ir Dianos Ross“.

Grupės „Destiny's Child“ sugrįžimas – ne vienintelė naujiena muzikos padangėje. Justinas išleido savo naują singlą „Suit & Tie“ ir atskleidė daugiau detalių apie vėliau pasirodysiantį trečiąjį studijinį savo albumą „The 20/20 Experience“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)