Garsi dainininkė sutiko įteikti „Metų albumo“ apdovanojimą, kuris atiteko atlikėjai Taylor Swift. Šį apdovanojimą C. Dion pati pirmą kartą atsiėmė prieš 27 metus.

5 „Grammy“ apdovanojimus iš viso laimėjusiai C. Dion nustatytas retas, nepagydomas sustingusio žmogaus sindromas. Dar gruodžio pabaigoje pranešta, kad dėl neurologinės ligos moteris nebekontroliuoja kūno raumenų. Kaip pažymėjo žiniasklaidą informavę medikai, ši liga veikia ir balso stygas, kurios taip pat yra raumenys.

Nepaisant visų ligos simptomų, ovacijomis pasitikta Celine Dion pasidalijo trumpa kalba.

„Ačiū visiems, myliu jus lygiai taip pat. Kai sakau, kad esu laiminga čia būdama, sakau tai iš visos širdies”, – kalbėjo C. Dion, o paskui išvardijo visus nominantus ir paskelbė nugalėtoją.

Kanadiečių žvaigždė yra viena mėgstamiausių „Grammy“ apdovanojimų scenoje. Iš viso 16 kartų nominuota atlikėja pirmąjį savo gramofoną atsiėmė dar 1992 m.

Šis C. Dion pasirodymas viešumoje buvo pirmasis po dalyvavimo lapkričio mėnesį Las Vegase vykusiose „Vegas Golden Knights“ ir „Montreal Canadiens“ rungtynėse.

Apdovanojimų akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją