Jungtinė Karalystė yra viena paskutiniųjų šalių, pranešusių apie savo atstovą šiųmetiniame konkurse ir tai paskatino įvairius gandus apie tai, kas atstovaus šaliai Malmėje.

Pastarosiomis savaitėmis įvairiuose interneto forumuose bei tinklalapiuose buvo minimi tokie atlikėjai, kaip Petula Clark, Kimberley Walsh, Johnas Barrowmanas, Joe McElderry, Emeli Sande, „Girls Aloud“ ir „Pet Shops Boys“.

Bonnie Tyler (tikrasis vardas Gaynor Hopkins) gimė 1951 metais Velse. Ji išgarsėjo savo hitu „Lost In France“, kuris 1976 metais pateko į Jungtinės Karalystės geriausių dainų dešimtuką. Kitais metais ji buvo nominuota Britų muzikos apdovanojimų naujoko kategorijoje.

Didžiausiu tarptautiniu hitu tapo jos 1983 metų daina „Total Eclipse Of The Heart“, pasiekusi geriausiųjų lentelių pirmąsias vietas net keliose šalyse. 1984 metais Bonnie Tyler išleido dar vieną tarptautinį hitą „Holding Out For A Hero“, tapusį filmo „Pamišę dėl šokių“ („Footlose“) garso takeliu.

1984 dainininkė buvo nominuota „Grammy“ apdovanojimui, taip pat 1984 ir 1986 metais dar kartą atsidūrė Britų muzikos apdovanojimų nominantų sąrašuose, tik šį kartą kaip pretendentė į geriausios moters atlikėjos apdovanojimą.

Pastaraisiais metais atlikėja svečio teisėmis pasirodė „X Faktoriaus“ šou Ukrainoje ir Rumunijoje. Pernai vasarį pranešė dirbanti prie naujo albumo, kurio pavadinimas „Rocks & Honey“. Jis buvo užbaigtas 2012 metų gruodį. Būtent šiame albume skambanti daina „Believe In Me“ buvo pasirinkta „Eurovizijos“ konkursui.

Albumas „Rocks & Honey“ kartu su Desmond Child sukurta eurovizine daina pasirodys penktadienį, kovo 8 dieną.

Jungtinė Karalystė yra viena iš penkių šalių, kurios automatiškai patenka į „Eurovizijos“ finalą. Jis Švedijos mieste Malmėje įvyks gegužės 18 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)