Kartu tą patį vakarą atmosferą kaitins alternatyvaus indie roko grupė iš Vilniaus „dadcap“. „Monkey Tank“ grupės nariai kviečia kartu su jais švęsti dvigubą šventę — per jų dešimties metų gimtadienį, išgirsti šviežiausio albumo dainas gyvai.

Griežtas, garsus, rėkiantis, emocingas skambesys – visa tai ir dar daugiau apibūdina „Monkey Tank“ grupės naujausią albumą „Field Notes“. „Norime, jog klausytojas šiame albume rastų ir didelių įkvepiančių priedainių, ir chaotiško pankroko, ir ramių melancholiškų melodijų. Tai dainos su drąsia nuomone, skatinančios diskusiją tarp muzikos klausytojų.“ — apie albumo idėją pasakojo grupės nariai.

„Monkey Tank“ – „Seeping Under The Mattress“:

Vakaro metu išgirsite „Monkey Tank“ kelių metų kūrybinio darbo rezultatą, o kaip jie patys sako: „Žodžiais negalime išreikšti, koks tai svarbus vakaras mums. Šio ketvirtadienio koncertas, bus didžiausias kada nors surengtas mūsų pasirodymas! Dėl to, tai mums itin svarbus įvykis.“ — nekantrauja „Monkey Tank“ nariai.

Vaikinų nuotaikos puikios, visi labai laukia, su didele komanda ruošiasi šiai dienai ir džiaugiasi, kad savo naujausiais, ir kai kam dar visiškai negirdėtais kūriniais, galės pasidalinti su savo klausytojais, o dar geriau, kad tą patį vakarą, į sceną lips ir talentingų bičiulių grupė „dadcap“.

„Dadcap“ ir „Akli“ – „Statinis fonas“:

Koncerto metu, „Field Notes“ albumą bus galima įsigyti ir fiziniu, vinilinės plokštelės formatu. Susitikimas su grupėmis jau šį ketvirtadienį, spalio 20 dieną, koncerte Menų Fabrike „Loftas“, Švitrigailos g. 29, Vilniuje. O visai netrukus „Monkey Tank“ skelbs apie savo koncertus ir kituose Lietuvos miestuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją