Sparčiai populiarėjanti Cyrus klano žvaigždė Noah Cyrus prisipažįsta, kad nuo tada, kai susitiko su PJ, iškart panoro muzikuoti vienoje grupėje, rašoma pranešime spaudai.

„Šio albumo nebūtų, jei ne jis. PJ Harding yra pats talentingiausias vyrukas, su kuriuo man teko dirbti. Mūsų albume iki pat šaknų galiukų esu savimi – tiesiog Noah iš Nešvilio“, – pasakoja dainininkė.

Kone visus metus nuotoliniu būdu dirbę atlikėjai susitiko kūrybinėje muzikantų stovykloje keliautojų pamėgtame Balyje. Ten jiedu susitiko netgi du metus iš eilės. O vėliau savo pažintį pratęsė kurdami per atstumą – Noah grįžo atgal į Los Andželą, o PJ Harding – į gimtąją Australiją.

Nors atlikėjus skyrė tūkstančiai kilometrų, į bendrą albumą jiems pavyko sudėti labai asmeniškus išgyvenimus: „Kuriant pirmąjį albumo singlą „Dear August“ man teko patirti labai daug išgyvenimų. 2020 m. liepos ir rugpjūčio mėnesiai man buvo ypatingai sudėtingi: netekau močiutės ir ėmė stipriai „graužti“ karantinas. Išties tai mes abu su PJ buvome paklydę tamsos debesyje“, – pasakoja Noah Cyrus.

Beje, singlo „Dear August“ vaizdo klipo siužetą ir estetiką įkvėpė romantinė drama „The Notebook“ („Užrašų knygelė – liet. k.), kuriame uždraustą meilę palaiko laiškai.

PJ Harding, Noah Cyrus – „Dear August“

PJ Harding yra prisidėjęs ir prie kito Noah Cyrus EP albumo „The End of Everything“, kuris pasirodė pernai. Kartu atlikėjai sukūrė netgi keturias dainas šiam albumui, įskaitant singlą „July“, kuris kelis kartus tapo platininiu, o albumas buvo nominuotas „Grammy“ apdovanojimui.

Pristatydama vis daugiau savo kūrybos, Noah sėkmingai tęsia Cyrus kantri muzikos klano pasiekimus. Noah ir Miley Cyrus seserų tėtis Billy Ray Cyrusas – vienas populiariausių kantri muzikos atlikėjų Amerikoje, „Grammy“ laimėtojas. Taip pat ir seserų brolis – Trace Cyrus – muzikantas ir labai ryški asmenybė.

Klausytis naujausio Noah Cyrus ir PJ Harding EP albumo „People Don‘t Change“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)