„Daina yra apie meilę, dviejų žmonių tarpusavio santykius, išsiskyrimą. Apie tai, kad dažniausiai tik kai prarandame, suvokiame ir įvertiname, ką turėjome, tačiau dažniausiai susigrąžinti būna per vėlu“, – kalbėjo atlikėja, kuri neslėpė, kad ir jos gyvenime buvo ne tik gražių meilės akimirkų, bet ir skaudžių nusivylimų, kurie ir įkvėpė sukurti šią dainą.

Pasiteiravus, ar atlikėja šiuo metu turi širdies draugą, ji buvo atvira: „Šiuo metu baigiu klasikinio dainavimo studijas VDU Muzikos akademijoje. Jau birželio gale tapsiu diplomuota dainininke, kas man asmeniškai šiuo metu yra labai svarbu ir reikšminga, nes visada norėjau būti profesionalia savo srities atstove, tad pasimatymams laiko kol kas nebuvo, bet tikiuosi, kad greit jo bus“, – su šypsena kalbėjo dainininkė Dagna.

Dauguma iki šiol atlikėjos Dagnos pristatytų dainų skamba angliškai, bet, kaip pati teigi, šią dainą ji nusprendė atlikti lietuvių kalba, nes tai savotiška duoklė jos muzikos gerbėjams, iš kurių dažnai sulaukdavo klausimų, kad jie sulauks lietuviškai skambančios dainos.

Artimiausiuose Dagnos planuose - koncertai, kuriuose drauge su naujai suburta grupe ir su akustiniu trio („DAGNA Acoustic Trio“), pristatys gerbėjams savo kūrybos dainų programą: „Noriu, kad klausytojai koncertuose girdėtų mano kūrybos dainas. Turiu tokią galimybę, todėl privalau ją išnaudoti“, – teigė Dagna.

Siūlome įvertinti naujausią Dagnos dainą „Grįžau“, kurios žodžius sukūrė būgnininkas Andrius Kairys, muziką – atlikėja Dagna ir muzikos prodiuseris Donatas Tamašauskas (D. Dzouns).

Naujausia Dagnos daina „Grįžau“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)