Kaip rašoma pranešime spaudai, šokių muzika klausytojus džiuginantis dainos „Noriu tave paliest“ aranžuotės autorius Papuga teigia nemėgstantis banalių tekstų, kurie neturi jokios žinutės, todėl susitikęs su Auguste, pirmiausia pasidžiaugė, kad dainos tekstas nėra apie nieką.

„Žinutė paprasta ir aiški, tačiau man patinka, kaip subtiliai parašyti dainos žodžiai puikiai jungiasi su energija, kuria Augustė juos perteikia. Prie kūrinio praleidau daug dienų, per kurias jis spėjo ir pabost, ir vėl pamėgdavau jį iš naujo. Pagaliau atėjo laikas, kai daina pasiruošusi keliauti į šokių aikšteles,“ – mintimis dalinasi Vytautas.

Atlikėjos ir dainos teksto autorės teigimu, daina skirta visiems nebijantiems drąsiai svajot ir garsiai apie tai prabilt.

„Tai kūrinys apie mus. Apie žmones, kurie jaučia ne tik siela, bet ir kūnu, kuriems nesvetima aistra ir geismas,“ – pasakoja Augustė. “Mus, lietuvius, dažnai laiko šaltais, abejingais ar niūriais. Aš drįsčiau su tuo nesutikt. Viskas su mumis yra gerai. Viską mes jaučiam – visą jausmų paletę. Mums tik trūksta šiek tiek daugiau vidinės laisvės. Labai tikiuosi, kad šis kūrinys pagelbės išlaisvinant bent vieną supančiotą sielą.“

Naujos dainos apipavidalinimui skirta Augustės fotosesija buvo patikėta savo srities profesionalui Nagliui Bierancui.

„Fotosesijos metu daina vis dar buvo gamybos procese, tačiau labai džiaugiuosi, kad mums su fotografu pavyko susikalbėti ir jis puikiai atskleidė dainos idėją,“ – pasakoja dainininkė Augustė.

Pasiklausykite naujausio Augustės ir Dj Papuga kūrinio „Noriu tave paliest”:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)