Anot jo, pagrindiniu įkvėpimo šaltiniu tapo XX amžiaus pradžioje Italijoje atsiradęs ir vėliau po visą pasaulį pasklidęs futurizmo judėjimas. Būtent jo sekėjai šlovino technologijas, naujoves, veržlumą, miestietišką gyvenimą, dinamiškumą, rašoma pranešime spaudai.

„Ši avangardinė meno srovė, kurios daug apraiškų pastebėjau poilsiaudamas Italijoje, tarsi tapo mano šių dienų emocijų ir siekių simboliu. Futurizmas buvo ryškus, energingas, protestuojantis – toks, kokia dabar yra mano komanda“, – kalba V. Partikas.

Jau kurį laiką televizijos projektuose išgasėjęs atlikėjas koncertuoja kartu su šokėjais – Augustinu Kazlausku bei Ineta Birsėniene.

Ineta šokių pasaulio mylėtojams labiausiai yra žinoma kaip zumbos ir grupinių sporto užsiėmimų instruktorė, nemokamo projekto „Judėk sveikai“ narė, asmeninė trenerė bei Kauno kolegijos dėstytoja.

Daugiau nei šimtu taurių ir medalių įvertintą profesionalų šokėją A. Kazlauską yra įsiminę stebintys televizinius projektus, tokius, kaip „Lietuvos Balsas“, „X faktorius“, „Muzikinė kaukė“, realybės šou „Burbulas“. Sukaupta didžiulė šokėjo patirtis jam leido scenoje pasirodyti greta pasaulinių žvaigždžių – Ace of Bace, C.C. Catch, La Bouche, Haddaway, Snap, Thomas Anderson (Modern Talking), Dr. Alban ir kitų.

A.Kazlauskui nesvetima ir klubinės muzikos scena. Jis yra šokęs garsiausių Lietuvos didžėjų Jono Nainio ir Rolando Mackevičiaus renginyje „Radistai DJ‘s & Friends Arena Show”.

„Kartu su fotosesija, į mūsų koncertinę programą grįžta ir daina „Atleisk“. Dabar ji yra iliustruota mums svarbiomis pasirengimo pasirodymams akimirkomis ir turi visai naują prasmę – už klaidas atsiprašome ne tik mylimųjų, bet ir tų, kurių nepažįstame. Tegu mus suvienija menas ir muzika“, – sako V. Partikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją