„Kūrinys alsuoja pietietiška nuotaika, skamba ispanų kalba. Įrašinėdami dainą juokavome, kad ji primena Lotynų Amerikos melodramų garso takelius. Santykiai, aistra, drama, ryškios emocijos ir laisvai besiliejantys jausmai. Vaizdo klipas tai dar ryškiau atsispindi. Ten – viskas, ką įsivaizduojame, kai kalbama apie Argentiną: tango, sodrios spalvos, karštis, aistra ir paslaptis“, – pasakoja dainos autorius Edgaras Lubys.

„Argentina – mano šaknys. Bet šiame klipe man norėjosi ne tik savo temperamentą atskleisti, bet ir parodyti tai, kas man ypač svarbu: kokie yra tikra moteris ir tikras vyras, kas yra santykių ir asmenybės branda. Todėl klipe pasirodo tango šokėjai, turintys jau ir gyvenimiškos patirties, mes dėvime aksomą, kuris asocijuojasi su branda, solidumu ir ypatingomis progomis“, – apie vaizdo klipo idėją pasakoja atlikėja Gabija Veronika, kurią publika pamena iš TV projekto „Lietuvos balsas“.

Edgaras Lubys ir Gabija Veronika

Dainos „Meilė – tik žaidimas“ vaizdo klipas buvo filmuojamas Trakų Vokės dvare ne tik dėl didingos ir gražios aplinkos, bet ir dėl ypatingos traukos dvarams, kurią jaučia argentiniečių kilmės atlikėja Gabija Veronika.

„Čia jau mano aistra, kurios negaliu paaiškinti. Man taip gera būti dvaruose, toje aplinkoje, jaučiant tą jų didybę, gėrintis ypatingais interjerais, meno kūriniais. Juokauju, kad jaučiuosi ten kaip namie. Man juoda – pati gražiausia. Nesutinku, kai kas sako, kad tai gal susiję su sunkiais ar liūdnais vidiniais išgyvenimais. Ne, tai – ne apie mane. Jei tektų parodyti mano gyvenimą spalvomis, tai reikėtų visų įmanomų spalvų ir atspalvių, su visais tonais ir pustoniais“, – dalijasi mintimis Gabija Veronika, klipe pasirodanti su įspūdinga juodo aksomo suknele.

„Gabijos Veronikos bespalve ar vieno tono žmogumi tikrai nepavadinsi. Joje tiesiog kunkuliuoja tas argentinietiškas kraujas, temperamentas veržte veržiasi. Manau, kad tai puikiai atsispindėjo vaizdo klipe, kur aš irgi galėjau būti savimi – lietuviškai santūriu“, – juokauja žinomas dainų kūrėjas ir atlikėjas Edgaras Lubys, dovanojantis muzikos gerbėjams dar vieną vasarišką kūrinį.

Edgaro Lubio ir Gabijos Veronikos atliekamos dainos „Meilė – tik žaidimas“ vaizdo klipą galite pamatyti čia:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją