DELFI paklaustas, ar šį albumą dedikuoja savo gyvenimo moteriai - žmonai Veronikai, Donatas neslėpė, kad naujausios jo dainos yra skirtos visoms dailiosios lyties atstovėms.

„Kai grįžtu namo, Veronika dažnai manęs klausia, ar parašiau jai dainą? Aš jai atsakau, kad visos dainos besąlygiškai skirtos žmonai ir mano dukrytei. Bet muzikos iliuzija leidžia kurti dainas apie visus žmones ir skirti jas visiems. Todėl šį albumą dedikuoju besąlygiškai visoms moterims, merginoms, panelėms, damoms“, - prisipažino jis.

Radijo stoties eteryje į žurnalistų ir klausytojų klausimus atsakinėjęs D. Montvydas sulaukė ir netikėto vadybininko Martyno Tylos klausimo: ar po šio albumo galima tikėtis antro vaikučio?

„Martynai, to iš tavęs tikrai nesitikėjau, - juokėsi dainininkas. - Aš jau ne sykį esu sakęs, kad noriu įgyvendinti savo ateities viziją, kai po kiemą bėgioja penki ar šeši mano vaikai. Ar antras artėja? Manau, kad taip. Bent jau aš labai to noriu.“

Naujienų portalui DELFI atlikėjas prisipažino, kad apie gausią šeimą su Veronika jiedu svajojo nuo pat draugystės pradžios.

„Mano giminė yra labai plati. Jaučiu savo visu kūnu ir protu, kad noriu turėti daugiau vaikų, kuriems galėčiau kažką duoti. Prabėgus beveik metams po mano dukrelės gimimo galiu pasakyti, kad nepaisant visų sunkumų, esi be galo laimingas. Ir pagalvoji, kad nori dar. Kad ir kas bebūtų - dukrytė ar sūnus, svarbiausia, kad būtų sveiki. Tačiau labai norėčiau sūnaus. Kai pradėjome bendrauti su Veronika, mes iš karto pradėjome labai rimtai kalbėti apie šeimą. Tam, kad negaištume laiko, nes jei nežiūri į tai rimtai, kam tada būti drauge? Mūsų požiūris į gyvenimą ir šeimą labai sutapo.“

Radijo stoties studijoje su muzikantų grupe Donatas atliko naujausią savo dainą „Tik tau vienai“. Beje, kūrinį atliko pačiais keisčiausiais daiktais, kuriuos net sunku vadinti instrumentais.

Vietoj būgnų muzikantai naudojo lagaminą. Taip pat buvo grojama metalofonu, ukulėle, keptuve, elektriniu kontrabosu.

Tai – jau trečias D. Montvydo albumas, išleistas per pastaruosius porą metų. 2012-ais jis įrašė debiutinį albumą „Donny Montell“, o praėjusį rudenį pristatydamas antrąjį albumą „Norim dar“ surengė beveik 30 koncertų turą per Lietuvą.

Naujausią albumą pristatantis turas, lyginant su praėjusiu, yra kuklus. Bet tai, anot atlikėjo, buvo sąmoningas sprendimas.

„Koncertų metu išgirsite kūrinius, kurie dėl savo formato neturi galimybės nuskambėti radijo eteryje ar albumų įrašuose. Beje, netradicinius muzikos instrumentus, kaip lagaminą ir keptuvę pasiimsime į kelionę ir pažiūrėsime, kai jie skambės gyvuose koncertuose“, - prisipažino atlikėjas.

Beje, D. Montvydas turi savo įrašų studiją, tad kodėl savo naujausią albumą nusprendė įrašyti „Lietaus“ radijo studijoje?

„Nes jie geri mūsų draugai, čia labai jauku, visada yra vynuogių ant stalo. Pasinaudojau galimybe įrašyti albumą čia, nes savo studijoje neturėjau tokių galimybių, kokias galėjau turėti „Lietuje“, - pasakojo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)