Rugpjūčio 9-ąją Trakuose kartu su Šv. Kristoforo kameriniu orkestru koncertuosianti grupė neseniai buvo surengę koncertinį turą Kinijoje.

Tiesa, redakcijoje apsilankę Julijus Aleksovas, Tomas Grubliauskis ir Paulius Trijonis turi ir kitus darbus reklamos srityje ir teatre, o muzika jiems – širdžiai mielas hobis, kurį vaikinai tikisi paversti tiesioginiu darbu, nors kol kas tai dar sudėtinga, o ir pagrindinės pareigos patinka.

„Karjeros pradžioje yra tekę groti ir už dyką, ir alaus butelį“, – juokėsi pašnekovai.

Tačiau įkyraus gerbėjų dėmesio jie nesulaukia. Julijus juokėsi, jog tai net ir gerai, nes nepatiktų žmonai, tačiau viena gerbėjo dovana muzikantams ypač įsiminė.

„Koncertuojant Kinijoje susidūrėme su cenzūra. Mums teko suderinti dainas. Koncerte pamatėme viso jo metu kažką rašantį vyruką. Jis rašė nepakeldamas galvos ir mes pamanėme, kad užsirašinėja dainas tam, kad galėtų patikrinti, ar viskas gerai. Tačiau po koncerto jis atnešė mums nupieštus mūsų portretus. Tai buvo labai miela. Turbūt įsimintiniausia dovana“, – pasakojo jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)