„Norėjome atsivežti gyvus, bet televizija mums uždraudė“, - juokavo Francis ir paaiškino, kad keturi žali krokodilai bus pripučiami, o kiekvieno ilgis - apie du metrus. „Nežinau, ar jie visi išsiteks scenoje, jei ne - prašysime žiūrovų, kad paglobotų“, - sakė Francis. Šie keturi žavūs krokodilai grupę lydės ir gegužės antroje pusėje prasidėsiančio grupės turo po Lietuvą metu.

„Po dainos „Snapis“ („Schnappi“) populiarumo bangos, visoje Europoje žali ir mieli krokodiliukai tapo vieni mėgiamiausių žaislų ir suvenyrų. Manau, kad „Snapis“ pakeitė žmonių požiūrį į šiuos šiaip jau grėsmingus padarus“, - sakė Francis. Atvykę į Lietuvą belgai drauge su savo lietuve nare Audrone nori įrašyti dar vieną naują dainą. „Deja, mūsų MC Tweety niekaip nesugeba išmokti jos lietuviško teksto. Tai mane labai stebina, nes Tweety jau yra šiek tiek pramokęs lietuvių kalbos“, - sakė Francis.

Tweety prisipažino, kad naujas tekstas – kol kas sunkiausia, ką jam teko lietuviškai dainuoti. „Ten tokia greitakalbė, kad mano liežuvis beviltiškai susipina kiekvieną kartą“, - skundėsi Tweety.