„Gyvenimo užsienyje etapas man padėjo suprasti, koks stiprus ryšys sieja su Lietuva ir namais. Tik čia jaučiuosi tokia tikra, pastebiu paprastų kasdienių dalykų grožį. Kelionės atveria akis, bet tuo pačiu išgrynina ir nemažai skaudulių – laimės išties nereikia ieškoti toli, ji juk ten, kur širdis“, – sako naujojo singlo atlikėja Emilija.

„Dainoje „Čia mano namai“ paslėpiau žinutę apie tikrąją savirealizacijos, šiuolaikinio gerbuvio kūrimo kainą. Daugelis žmonių išsibarstę, kuria savo istorijas mūsų kultūrai tolimuose kraštuose. Bet kad ir kur bebūtume, tikiu, visi sunkiais arba itin sėkmingais momentais prisimename Lietuvą, gražiausias jos spalvas“, – tvirtina dainininkė.

Klipe įamžinti unikaliojo Lietuvos pajūrio vaizdai: tolstantys krantai, momentiniai piešiniai ant smėlio ir pėdas skalaujanti jūra primena vaikystę, nerūpestingas dienas bei artimiausių žmonių, meilės kupiną aplinką. Šiame kūrinyje užkoduota paprasta, bet dažną paliečianti mintis apie tai, kaip įvertiname kažką brangaus tik tuomet, kai netenkame.

„Paradoksalu, bet dainos kūrybinė grupė – prancūzų vaikinų komanda, kurie ne tiek ir daug žino apie Lietuvą, bet patikėjo šio mano kūrinio galia. Tikiuosi, kad pavyko ištransliuoti meilę visiems, kuriems šiuo metu jos labiausiai reikia. O labiausiai tiems, kas toli nuo namų“, – viltingai sako Emilija.

Naują jos singlą išgirsti ir vaizdo klipą pamatyti galite čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)