Dėliojant vasaros koncertų planus ir netrukus pasirodant debiutiniam albumui, atlikėja dalinasi ir pirmaisiais singlais „Madness or Magic“ ir „Running on E", jiems sukurtais vaizdo klipais ir įvaizdį pristatančiomis nuotraukomis, rašoma spaudos pranešime.

Evelina Meidutė-Trus No Blonde / Foto: Algirdas Šukevičius

„Golden Age“ keliai išsiskyrė jau beveik prieš penkis metus, tiesa, be jokių dramų ir intrigų. Pasiekėme sankryžą, kurioje pasirinkome skirtingas kryptis. Neturėjau abejonių, kad anksčiau ar vėliau grįšiu į sceną. Pastaraisiais metais skyriau savo dėmesį šeimai, vėliau užklupo pandemija, tad turėjau gražaus laiko tiek galvoje, tiek studijoje viskam subrandinti. Išties, kertinė mintis kuriant šį projektą buvo noras jaustis laisva – kalbėti apie ką norisi ir kaip norisi“, – apie naują muzikinę pradžią pasakoja Evelina.

„Madness or Magic“:

Atlikėja prasitaria, kad debiutinis „Trust No Blonde“ albumas „Madness or Magic“ dienos šviesą išvys birželio 1 d. ir bus pasiekiamas pagrindinėse muzikos klausymo platformose.

Evelina Meidutė-Trus No Blonde / Foto: Algirdas Šukevičius

„Po tiek laiko studijoje pamatyti savo darbo rezultatą gražiai supakuotą, kuriame telpa visos mintys ir idėjos, kuriomis pastaruoju metu gyvenau – man saldžiausias vaisius. Džiaugiuosi kaip mažas vaikas, ypatingai žinant, kad nuo paskutinių muzikinių darbų praėjo nei daug nei mažai – beveik penkeri metai“. Jau yra suplanuotas ir albumo pristatymo koncertas, apie kurį Evelina praneš artimiausiu metu.

„Running on E“:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją