Festivalio metu publiką džiugino Jay Z, Ellie Goulding, Jasonas Derulo, Stormy, Craigas Davidas, Dizzee Rascal ir daugelis kitų.

Tūkstančiai festivalininkų neišsigando ir nemenkos bilieto kainos – savaitgalio bilietas su galimybe apsistoti palapinių miestelyje kainavo nuo 207 eurų.

Orų prognozės nemelavo – festivalininkus merkė lietus ir neretai saulę dengė susikaupę debesys. Vis dėlto tai nenuslopino susirinkusiųjų nuotaikos. Tūkstančiai muzikos ir vasariškų linksmybių ištroškusių jaunuolių prie scenų būriavosi pasislėpę po lietpalčiais ar skėčius primenančiomis kepuraitėmis.

Festivalio metu netrūko ne tik griausmingų, bet ir itin jautrių akimirkų. Štai reperis Jay Z pagerbė neseniai anapilin iškeliavusį draugą. Garsusis reperis Jay-Z ne kartą koncertavo kartu su neseniai iš gyvenimo pasitraukusiu Chesteriu Beningtonu. Garsenybės ne tik kartu dirbo kurdami muziką, tačiau ir artimai bendravo. Neseniai vykusio savo festivalio metu reperis nusprendė pagerbti bičiulį atlikdamas jo garsųjį hitą „Numb“.

„Prašau sukelti triukšmo tam, kad jis jus visus išgirstų šį vakarą rojuje!“, – į gerbėjus Anglijoje kreipėsi Jay-Z.

Festivalio VIRGIN V svečiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)